CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Wednesday, 19 June 2013

A Day Out With Kak Hajar=)

Assalamualaikum

Beberapa hari yg lepas lepak ngan kak Hajar kat Tanjung Aru.Tu memang fav place kak Hajar.Memang best,privacy(kalau bkn hari minggula,hihi)..angin bertiup kuat.Lepak sambil mengadap laut memang syok.


m wearing Shawl Elyssa;) bole jenguk untuk more corak kat sini Shawl Elyssa

Dah lama jugak xlepak ngan kak Hajar so bykla bnda yg nak diborakkan.Memangla kalau lepak ngn kak Hajar xpenah x ada topik yang nak dibualkan.Actually memula sampai sini,sunyi jugak.Yela tempat baru,environment baru...kawan pon xde.Tapi alhamdulillah jumpa kak Hajar yang bebila hubby busy outstation dia ada datang umah,sy masak kami makan sesama, lepak kuar sesama,shopping groceries sesama.Okla xla boring sangat kan.





Nila fav port kalau kuar ngan Kak Hajar.kat Sugarbun Tanjung Aru.



Oh ini memang fav.Nampak simple kan tapi yang best tang ratah ikan tu.Lagi2 kak Hajar selalu pesan soh buat garing.Bab ikan2 ni sy memang suka,almaklumla ngn hubby selalu makan ayam.My hubby hantu ayam..hihi.Sume la nak berasaskan ayam.


Okey kenapa Suri cam gitu sebabnya tadi kat umah dia blom tidur lagi,biasanya pas bangun pagi2,dia akan tidur dulu.Baru segar bugar bila kua,tapi bila xtidur camtu jadinya...gaya2 ngantuk gitula.hehe.



Aiii jauh termenung...Suri nak jalan tepi beach ya?Jom...



Haaa bila da ajak jalan camnila...seronok betul diaaaa....x duk diam.Mama nak snap pic dia asyik xpat je.Untungla kalau dapat pic elok haa...Biasala orang kata budak baru dapat kaki,seronokla dia nak meng-explore.Lagi2 sllu bjalan dalam umah,ni plak kat luar....Go sayang!!



Okay pose ala model(sebenarnya dia tengah usha tu apa benda dia nak kutip tu)




Haa tu da dapat dah kutip.Budak ni memang camni,kadang kita kene biar bagi dia rasa n pegang.Tapi kene tengok jugak kut2 dia masuk mulut.Suri ni masa merangkak suka mengutip,apa benda dia nampak sume nak masuk mulut.Now nampaknya da kurang...good girl:)



Okay now Suri da penat n tidur,now baru leh sambung sembang ngan Kak Hajar.Actually kak Hajar ni ada butik kat PKNS Shah Alam.Cantik2 koleksi baju dia.Macam2 ada,ada telekung sejadah,tudung dll.Nama butik dia Koleksi Aminah.Itula seronok jugak timba pengalaman dari org yang dah berjaya ni kan...orang kata kalau kita nak berjaya,berkawanla dengan orang2 yg berjaya dan positif.In shaa Allah...semoga impianku jadi kenyataan suatu hari nanti.



Yeayyy Suri da bangunnn.Baru bangun tidur apalagi laparla dia.Cam kita gak,pas bangun tidur g dapur cari makanan.haha.Bila tengok pic ni bambamnye anak mama...ada fries ke pe dalam pipi tu.kiki.

Da borak,da makan.After that gi shoping groceries n then beransur pulangggg=)


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...