CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Thursday, 11 October 2012

My Family Datang KL..yehuuuu..

Assalamualaikum...

~ Sampai juga family kt teratak sy neh..hehe...mula2 duk konfem ke x konfem then akhirnya mereka sepakat membawa berkat jadi datang...hoooreyyyy...:D

Entry neh sebenarnya da alama duk dlm draf tu,so publish jela..hihi...

Niat sebenar diorg ni nk bw mum berjalan2 neh...nk g Ikea,I-City n Jalan TAR..so mengenangkan hubby yg busy,sy trylah sehabis baik jadi tour guide walaupun agak xbape fasih jalan KL...kakaka...


Diorang sampai je terus panaskan nasi minyak n gulai ayam my mom bawak...yummehhh...terubat juga rindu nk mkn my mom"s nasi minyak...haaa gitu....n my mom siap bwk bwk teh from Kemaman...teh my mum mmg tbaik...suka sgt...diorg sume pon blom mkn lg sbab nk mkn sama2...sweet kan?


Other than nasi minyak,diorg bwk kepok lekor,kepok keping...manggis n rambutan..dap nye..malam tu jugak melantak...








Okey after da bekpes sume,ready to go...hehe..nak ke Ikea ni senang je,lagi2 hubby da bg direction dh..hehe...listen n follow je lah...hubby xle ikut cz ada urusan...hmmm:(








Okey haa da nmpak dh..pn nida sgtla eksaited cz dia da lama nk g ni,lg2 nk msuk umah baru kn,so nak la serba baru..yeke Pn.Nida?hehe....hubby dia xde oustation,so kami samalah...single but not available...heee;p






Okey...kami da sampai...mum kata nape xpkai baju pegnen?hihi...xtaula..sbab perut xbape besar kut,tu yg cam xkisah sgt tu...tpi tgkla da msuk 8 ke 9 bln nnti nakla jugak merasa pkai kn....hehehe...






Hai kalo bjalan ngan siblings mmg cam ginilah...jap2 snap gambo je kejenye...kihkih..mum kt blkg xsmpat nk ajak join skali..hi3.






Aww baju2 kat Cotton On neh cantik2...tapi xsmpat nk tgk2 sgt pun cz kami mengejar masa..tpi banyak baju2 dia ssuai utk preggy woman...:D,Pn Nida n Cik Zura pun kegilaan sekejap..xpe t next time kita shop sakan key...

Mood:happy jejalan ngan my siblings:))))))




0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...