CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Monday, 10 October 2011

Friend's Wedd-Hamzil+Suraya

Assalamualaikum..

~ Sudah agak lama xupdate blog neh...hus...em jap bersihkan dulu sawang2 yang ada...hihi...actually now i slalu balik kampung so coverage kat sini sangatla xbape bagus so that's y mood kadang2 hilang di makan waktu...wah gitu....

Actually before balik kampung ritu,sempatla attend wedding kawan masa sama2 belajar kat UiTM dulu...masa wedd ni la time kengkawan nak gather kan,so slalu me n hubby if kelapangan mesti datang..




Biasalah,dah sampai makan dlu...dah simpan perut dari pagi ni...wakaka....




Bila dah jumpa,banyakla benda mau sembang kan...




Then terserempak pula dengan Kak Effa(yang pakai baju oren)...pun sangat lama xjumpa..ada dalam 5,6 tahun xjumpa kut...she's my roommate masa belajar kat UiTM dulu.... 



Ni Dd...her Blackberry terjumpa kembar....hikhik....:D




Pas makan..masa untuk bergambar ngan pengantin tapi pengantin duk bergambar...so tunggula jap....

Haaa inilah pengantin yang kami tunggu...nak bergambar reramai la katakan....



Haa tu dia pengantin baru...


Ni abah mithali ni...wife dia xdapat datang sebab dalam pantang lahirkan anak kedua.So sweet kan???



Kita closed up sket...ni haaa Syireen Nur Raudhah...comel sangat...manja betul ngan abah dia..takleh berenggang...hihi....



Sambil menunggu sambil juga bergambar gitu kan.....Actually x plan nak pakai baju neh...ingat nak pakai jubah kaftan,tapi my house suddenly xde letrik so terpaksala cari baju yang xyah gosok....ni la dia yang paling ok...layan ajelah...hihi...



Ni la pengantin...ceria kan...wish u guys happy ever after...semoga cepat2 dapat baby yep:))



Dengan pengantin perempuan..sweet n cantik...ada lesung pipit...:))..me?lesung batu ada la....hikhiks...




Okey masa untuk pulang....Dd asyik pesan Wajik neh jangan dilupakan...hik3..yela sebab sedap plak pulut dia....




Nak balik dah...perut dah kenyang,hati pun girang....kalau ikutkan ada openhse plak kat Shah Alam tapi xsempat nak attend....huhu....actually banyak openhse/wedd/cukur jambul xdapat attend sebab i slalu kat kg n hubby plak bz outstation....huhu...



My friend,Dd...sangat gorgeous kan dia...suka sejuta kali apa je yang dia pakai....sangat kene ngan dia...:))



Okey jum balik...:))))
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...