CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Wednesday, 7 September 2011

Pengalaman Beraya di KL:D

Assalamualaikum...

~ Sangat lama juga rasanya xupdate blog nehhh...syian dia...actually banyak cite nak share tapi share mana yang sempat dulula nampaknya.....so kite cite pasal raya dlu yeppp......yippieee....

Aidilfitri 2011 ni turn beraya belah hubby,biasalah bila dah kawen nehh mestila ikut giliran kan..lainla kalo kawen satu kampung or jiran sebelah umah....tu xde masalah...hehe....

so tahun nehhh juga,family hubby xbalik Perak so kami semua beraya di KL sahaja...dapat juga pengalaman beraya di KL kan....


So pepagi breakfast sama2 satu family....ada Rendang Ayam,Nasi Impit,Lontong and Kari Daging......syiokkkk...moh makan....:))



Me n Beloved hubby...sangat suka tengok dia pakai baju melayu nehhh....encemmmm....




Me n adik2 hubby...(Nadia,Jihan n Umie)...persamaan kami ialah i pun ada 3 adik beradik perempuan...heeee.....




And then saudara mara hubby datang....dan juga kawan hubby.....eheh....




Tuuuu haaaa....baju kuning tu...Yamin in da houseeeee....:D



Diorang nak balik dah....bubye.....Camat Ayi Aye......kih3...




Okey then kami beraya di rumah jiran hubby...selang 2,3 umah je....Uncle Hamzah nama di beri.....hehe....



Sangat kusyuk mendengar MIL n Uncle Hamzah berbicara...actually hubby satu skolah dulu ngan anak dia....perempuan haaaa...slalu g ngaji sama2 katanya.....hihi....



Ok now turn kami nak g beraya....lulus x nehhh?????da comey dah???ok jummmmm...hehe....


Suka sangat pic nehhh.....credit to Nadia...mmmuahhhhh....



Haaaa baju merah g sorang tu bakal adik ipar tuh...hehehe...beramah mesra ngan abang sulung haaaa.......

Adik2 hubby nehh sporting sumenye...cayalah.....


Okeyyy girls....kami pergi dulu yeeee.......jumpa nanti.....))




Babai......



Asalnya kami ada dua umah je nak g..tapi pastu jadi 5....agak fenin juga nak atur masa tapi kami berjanji akan singgah sume....waaaa gitu......

Firstly singgah umah Yamin,n then kidnap dia bawak g beraya.....ni kat umah dd...terus ke dapur kami...sempoi.....wow ada lemang,rendang daging,nasi impit and air kopi yang sedap....nak lagiiii.....:)

Dd plak sakit perut katanya....nak bergambar pun xmo....xpakai baju raya katanya lagi.....hihi....

Borak ngan dd memang xkering gusi,mak dia pun peramah...dengan gusi xsempat kering lagi kami beransur ke umah seterusnya...



Okey ni pose kat umah kawan hubby,Aniz....food dia sedap tapi biasalah g beraya ni makan sket2 pastu kenyang......ada sate,spagethi n pizza juga....:)



Umah ke-empat kami ke umah Jee di Keramat,sory jee ingat nak sampai petang tapi pas Isyak kami sampai....nasib jee cool.....spagethi jee masak sedap.....hehe....


Waaaaa ada baby kat umah jee....anak buah dia,baby Aleeya....comel cam patung...putih melepak lepak......hehe.....nak bawak balik bleh???



Destinasi terakhir adalah kawan sepermainan hubby masa kecik haaa.....Shahrom(baju hitam) namanya....masa ni Aniz(baju putih) n wife pun ikut skali sebab ni memang geng2 otai skolah nehhh....haha.....

and da lewat malam,hidangan pun sangat simple iaitu Lasagna..best2....:))




Xlepaskan peluang berphoto ngan mommy to-be nehh haaa...Nalin(tudung hitam) wife Aniz tunggu masa je due n Aizah baru 5 bulan...comeynye diorang nehh...doakan korang dipermudahkan sume tau tau.....nanti Aunty Lin datang jenguk baby yepppp.....:)))))

Sampai umah da lewat terus zzzz......pastu beraya di my Kampung pula.....hehe.....

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...