CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Wednesday, 14 September 2011

Kenal tak sape neh????

Assalamualaikum...





~ kenal x?ala bukan yg shawl merah tu...tu i,yg shawl biru tu...hehehe....agaknya ada yang kenal juga sebab ni adalah my sis...muda setahun je dari i....:))

Nape i nak cite pasal dia adalah kerana i sangat adore dia lagi2 time pregnant neh haaa.....nape plak eh???ni nak ceciter ceciter nehhhh......

My sis neh kiranya sangat2 jaga penampilan dia la,kiranya cam i jugala suka melaram gitu....kiranya ada juga laram-ngan(wah ada ke perkataan neh,hentam jelah..haha) i neh terutama lilit2 shawl neh berguru ngan dia...hehehe....

Watpe ada adik beradik perempuan kalau x share everything together2 kan.....ehe....

Kalau xcaya nape i kata dia sangat melaram masa pregnant...meh tengok nehhh....




okey ni masa family vacation ke Cameron Highlands...masa ni dia pregnant baru nak masuk 4 bulan....siap pakai wedge tu haaa....i plak yang risau...hahaha....tapi ni mungkin pengalaman dia prenant kali ke-3...tu rilek je tuh......




Ni pula masa balik kg....pun bergaya jugak kan...hehe...yg tudung pink tu adik kesayangan perempuan kami yang bongsu...skang tunggu dia la nak tamatkan zaman bujang...ke dia nak follow i kawen umo 29.....haaaa kne tunggu nehh....




Ni plak masa we all ambik angin petang kat Cherating....tu hubby my sis....sporting sgt ambik gambar kami bertiga....masa neh dia dalam 6 or 7 bulan kut....:))




Masa ni pula my family makan durian kat Taman Gelora,Kuantan...xsilap time nehhh dalam 8 bulan kut....ye masih melaram...cayalah sis.....heeee....



With Lil sis...lil sis pun salah satu leh jadi tempat rujukan fesyen juga...dia neh suka laram-kan kami....hihi.....kiranya nak bersiap tu"okey x neh wa?"ke ni ok?"haaa cam gitulah kiranya....



Ni masa balik kampung raya yang lepas....cantik cantik...hehe.....




Peace.....sy lagi 2 minggu nak due nehh....kehkehkeh....



Eh tu hubby i tu....i minta my sis ajarkan dia beli barang baby haaaa.....blaja ye syg...kalo ada baby..banyak kita kene standby nehhh......




Okey ni kami nak pergi beli barang baby dan pergi makan bakso,mak buyung neh mengidam.....suka sejuta kali dia pakai camni....cantik....heeee.....


Walaupun da 9 bulan n tunggu due,i nampak my sis neh sangat aktif...ada satu hari kat umah..dia yang masak lunch...tup2 siap sardin,ikan goreng n ikan kering...walaupun simple tapi dia larat tu i salute...

Patut anak2 dia si kakak n abang tu aktif kemain....susah tol nak nampak duk saja kecuali tidur....kadang nak tidur pun susah...3 botol susu habis pun xtido agi...last2 bangun balik sambung main...hahaha....



Hopefully jadi cam kamu nnti ye dear...hehehhehe......all da best n moga dipermudahkan bersalin....due 23 neh kan????yeayyy dapat anak sedara lagi sorang heee.......:)))))

2 comments:

nik rosmawati said...

mmg bergaya la.suka tgk.org nya cantik pakai apa pun cantik :)

azlina_muhammad said...

yup dia memang suka bergaya...walaupun time pregnant...hihi....:D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...