CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Monday, 19 September 2011

Ber-Open House with DD

Assalamualaikum...

~ Kebetulan i lepak umah Dd(oh Dd is my friend waktu sama2 belajar kat UiTM) so family diorang ajak ke open house umah sepupu diorang kat Saujana Impian,Cheras...kira dekat jelah ngan umah Dd neh...pergi dua kete....parents n adik dia,Nabiha n lagi satu kete me n Dd....

Actually open house neh dari petang so kiranya we all agak lambat juga tapi siang tu ayah Dd ada hal....tapi banyak lagi makanan dia haaa.....



Actually cousin Dd neh buat catering..so makanan dia sedap2 la semuanya n banyak pilihan....n diorang from Kelantan so banyakla makanan orang Pantai Timur neh...heeee....


Jom usha makanan apa ada....eheh:))


Nasi Kerabu..sangat terbaik ada macam2 lauk....tapi i xmakan coz betul2 baru lepas makan nasi masa kua dari umah Dd....huuu....



Ada Pulut Durian...hehe....ni i makan...

Actually ada insiden kelakar me n Dd masa neh....i dah ambik siap2 laksa...n konpius manala kuah dia...n tengok satu kuah ni macam ya...tapi nape cair semacam je...maklumla lighting kurang sket so nmpak x nampak je.....

Tanya Dd mana dia ambik kuah laksa,dia dengan kondifen nya tunjuk kuah dia ambik....i pun letakla,then masa letak tu nape bau durian je neh...tgk2 laaaaaaaaaaaaaaaa kuah pulut duyan rupanya....gtau Dd...kaw2 dia gelak...hahaha...

Rupanya kuah laksa diorang tgh panaskan so apalagi...ke tong sampahla nak buat macamana...mana ada orang buang tebiat makan laksa ngan kuah pengat...hahaha.....



Haa ni baru kuah yang betul...hehe.....Laksa Penang....:)



Ada Ketupat Palas...biasalah orang Pantai Timur memang ada ketupat neh....fav i neh tapi malam tdi xrasa nak makan...huuuu....maybe i rindukan ketupat my mom buat...huuu....




Ye Rojak Buah...neh i sangat layannnnnnn...dua kali bertambah...sedap plak tu....hmmmm teringat pula.....huks....

Banyak lagi makanan2 lain tapi selera xbrapa nak ada lagipun da agak kenyang so inilah yang sempat masuk ke dalam perutku....hehe....


Me enjoy da food:))))



Neh la Dd...sangat cantik n gorgeous orangnya...baik pula tu...satu keluarga sangat2 baik hati....:D




Ni adik Dd...Nabiha namanya...cam Cik Epal plak sekali tengok dia neh...kehkeh....




So we all pun kenyang....burpppp alhamdulillah...moh le pulang untuk beradu pula.....hehe....thanks Dd ajak g open house.....:)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...