CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Tuesday, 9 August 2011

Yeayyyy Balik Berbuka Puasa di Kampung Halaman:D

Assalamualaikum...

~ Kebetulan hubby nak outstation so i decide nak balik kampung,lagi2 bulan puasa kan...dari kene tinggal sorang kat umah adalah baik berbuka ngan family kat kg...dahla tahun ni turn raya belah hubby.nape turn2 plak nehhh????oh kene kawen la dulu kome nampaknya baru akan tahu...hihi...lainla kalau kome kawen sbelah2 umah je....tu cite lain...hehe....



ni bergambar kat pokok jiran sebelah umah nehh....



Favourite shawl for now....hehe....senang nak gayakan...i ada jual juga nehhh...bole lawat di FB i...macam2 color yg menarik...sok da close order....:)))))




Tunggu Cik Hubby g bank jap....and ada org buat demo yang spray untuk kereta...n hubby beli...good...sebab kalau tengok bersungguhnya orang tu buat kat kete,kita memang rasa nak beli n dia siap gtau kol je dia kalau nak polish kete....




Yanggg...dah dekat kul 4.30pm nehhh...kang i xdapat balik kg.....uwaaaa.....i balik kampung kat Kemaman naik bas je tapi slalu akan drop kat Kuantan, umah i lagi dekat ngan Kuantan sebab kat border kan.......lagi satu malas nak drive...kat kg pun,kete adik i ada yang memang i slalu kua ngan dia  pun....i selalu naik Sani Express sebab bas dia baru sket kan...hehe.....








Semalam letak gambar ni kat FB,org pelik nape i leh spot kete Cik Hubby ni kennn....padahal i kat dalam bas Sani tu....ada ke dibagi i duk atas depan skali......xsuka sejuta kali...huhu...mula2 punyala gayat tapi terpaksa redha sbab bas penuh,tu je seat yang ada.....i pasrah jela,takut pun ada...siap ada seatbelt tau...nak tidur pun takut....


Hubby lak kebetulan ke KL gak so dia pun follow la bas nehhh,i suruh laju pun xnak...memang xle nak laju pun sebab jem yang amat...yup memang sedih pun kan balik tanpa dia tapi he's so busy so kalau dia free dia singgahla ke kg nnti....


Bayangkan i sampai Kuantan kul 11pm..lamanyaaaa....kematu bontot,hukhuk.....bukak puasa pun dalam bas beli air tin soya n roti je...




So sampai je terus ajak my sis makan Nasi Lemak Simple kat Esplanade Kuantan...Lapar gile nehh,kene plak ngan nescafe ais.....burppp alhamdulillah:))




Ni la Cik Zura....katanya kenyang berbuka kat Swiss Garden tapi makan jugak lagi,hahahha...biasalah penangan Nasi Lemak kat sini kan..memang terbaikkkk.....hehe...




Camera Blackberry memang xelok tol ambik gambar memalam..hukhuk....kat sini cantik kalau siang...n tepi2 ni ada org mancing...hehe...ok mohla balik,penat duk dalam bas tadi...heheh...




Sampai umah je dah kul 12 lebih so ramai dah tidur dah,me nak pasang cadar n nampak x apa dalam cadar tuhhhhh???????






Apalagi si Mandy neh haaaa.....nakal betul dia....Mandy suka i balik siap teman pasang cadar.....sian kat dia,mak dia si Suri ntah ke mana,abang si Xiao Dre baru mati......isk3....:((((((






Okeyyy Cik Na...ambil gambar i hensem2 sket k......


  


Semua orang da tidur dah...da kul 3am,i je xngantuk lagi....almaklumlah slalu tidur lambat...huhu...so layan blog jap sambil ditemani oleh Mandy....tapi Mandy dah zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz........risau je tengok dia kut2 terguling jatuh bawah...hihi...Mandy neh i pasan suka tempat yang ada orang,dia manja....Love u Mandy..now dia miow tunggal kesayangan family i....:)







0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...