CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Friday, 19 August 2011

Top Lagu Raya Suka Dengar

Assalamualaikum....

~ Hajat dihati nak tidur awal malam ni....tapi memandangkan internet ngah laju...tunaikan la jap permintaan hubby....dia minta download lagu2 raya....rasanya setiap kali raya download,mana g ntah..haha....

Tapi xpela rasa sket suasana nak raya kan,lagi2 sambil2 download sambil dengar....sedih pun ada sebab hubby xde,outstation ke Pilah sejak 2 hari lepas....

Tapi tadi baru lepas kol katanya nak ajak shopping raya nanti,sejuk sikit hati...wakaka....perempuan dengar shopping terus lebor senyum kennn.....:D

Actually ni my top list lagu2 raya yang i suka dengar....i peminat num 1 lagu raya siti...:)))



pic:google

and i bagi terus link kalau korang nak download k....


and my mum nye feveret song,......memang dia suka betul ngan lagu neh..kadang kalau tengah masak rendang kat dapur,ada video klip M.Nasir...sanggup tengok jap walau sesaat...hihi.....


Oklah banyak lagi lagu2 raya lain tapi for me lagu2 lama gak yang best....now da pukul 5 lebih...masa untuk beransur.....

4 comments:

SyedGraphiX said...

wahh..senang la orang nak download nanti! hehehe. thankss

azlina_muhammad said...

hehe,tengah boring2 kan...welcome syed;)

ShalleyaNna said...

waa,,semangat beraya,,selamat hari raya kak,,ta awal kan,,??

azlina_muhammad said...

thanks dik,selamat hari raya juga...agak awal jugala sebenarnya...hihi...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...