CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Saturday, 20 August 2011

Pilih Jubah Untuk Raya..:)

Assalamualaikum..


~ Tup tup dah lebih setengah bulan dah berpuasa,...alhamdulillah...masih diberi kesihatan yang baik untuk teruskan puasa...

Cepatnye masa berlalu...mesti masing2 dah sangat sibuk ke sana sini shopping raya kan...me?blom beli pape pun lagi....hehe..napela x shopping xnak raya ke kan???


Actually masa untuk pergi tu blom jumpa lagi yang sesuai..my hubby duk busy outstation...nk pergi shopping mestila nak g sama2 kan....baru besttt...;)

Plan tahun ni cam nak pakai jubah je...jubah skang cantik2 bila dah dimodenkan...xcaya meh tgk neh....




sopan je kan....:)




i memang cepat tertarik kalau jubah kaftan putih..hehe...



Ni Abaya...perghhhh jadi gadis Arab terus...wakaka....




Sangat suke sejuta kali ini.....huhu...kaler dia soft sangat....tapi jarang ye,so dalam kene pakai inner for jubah k....hehe...kalau dipakai begitu saja tidak sesuai ye..



Kaler putih lagiii...cantekkk kan?....



Actually i sangat suka ni...sejuta kali jugak..kaler dia cantik gile n harga dia pun cantek juga...heeee...



Dan hitam ini juga,.....sangat classy n simple....:)

And my friend ada jual jubah so order ingat pakai raya tapi xsempat katanya...xpelah i pakai pas raya....


Ni dia...n pilih yang gold....cantik....

Ni perancangan je nak pakai jubah..tu pun kalau jumpa yang berkenan di hati...hopefully jumpa la kan...almaklumla shopping last minit faham2 jelah,kadang tinggal saiz besar je...kaler best pun banyak habis....hihi...nasib ler....

5 comments:

iedaurora said...

Raya tahun nie nak cari jubah color hitam ^_^

azlina_muhammad said...

yup itam memang lawa kan...ssuai je n memang sentiasa in..

Sweet Little Gurl said...

saya tag kamu di sini http://littlemienie.blogspot.com/2011/08/kad-raya-duit-raya-fairus-ibrahim.html#comments

::budak:: said...

cantek2..sy pun tiba2 teringin nk beli jubah raya tahun ni..hehe

Fadzlina Zaman said...

fadz ada buat GA, jom la join :)

http://fadzlinaicecream.blogspot.com/2011/08/necklaces-bracelets-giveaway.html

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...