CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Sunday, 7 August 2011

Mari-mari...tudung cantik2...murah-murah je..

Assalamualaikum...

~ Mari mari shawl lawa2 n murah2 nak share ngan korang nehhh...n terbest abad ini....actually i baru cuba2 nak jual shawl ni sebab i memang peminat number satu shawl...so rasanya xsalah kita bercantik2 bersama2 kan...

Kalau yang perempuan bolehla dipakai ketika berdating2 ngan suami or bf manakala kalau yang lelaki bolehla beli untuk Gf or Wife kennnnn....atau nak bagi hadiah kat kawan2 or sedara-mara sempena raya pun boleh...

kenapa i cakap best?

~ sebab ia sangat cantik n gorgeous...:)) 
~ yang best dia dua2 side ada corak so korang leh gayakan dua style...tapi sebenarnya bukan dua corak tapi 3!!!!memang sangat best n puashati....
~ and xperlu nak gosok....so senang bebila nak rushing kua kan.....




Corak 1




 Corak 2






Corak 3



Kat bawah ni i tunjuk beberapa gaya yang u all leh gayakan....just pakai innerneck,then lilit2 je kat kepala...untuk secure letakla jarum peniti satu or dua...:))












I love Red color..








Shawl Corak Merah-Hitam
Price: RM20 excluding postage
Status: Available


Postage: RM6 for Semenanjung & RM8 for Sabah/Sarawak






Color ni sangat sweet kan??







Shawl Corak Pink-Hijau
Price: RM20 excluding postage
Status: Available


Postage: RM6 for Semenanjung & RM8 for Sabah/Sarawak







Color biru nehh sangatla cantik...!!






Style camni pon sesuai jeee.....:))





Shawl Corak Biru Cair-Kelabu
Price: RM20 excluding postage
Status: Available


Postage: RM6 for Semenanjung & RM8 for Sabah/Sarawak





Color ni memang menawan hati i.....hehehe...



Shawl Corak Kelabu-Hitam
Price: RM20 excluding postage
Status: Available


Postage: RM6 for Semenanjung & RM8 for Sabah/Sarawak






















Shawl Corak Olive-Hitam
Price: RM20 excluding postage
Status: Available


Postage: RM6 for Semenanjung & RM8 for Sabah/Sarawak






Color coklat ni sangat menggamit hati..











Shawl Corak Coklat Gelap& Coklat Cair
Price: RM20 excluding postage
Status: Available


Postage: RM6 for Semenanjung & RM8 for Sabah/Sarawak








Dan lagi satu yang menarik adalah Pashmina Plain nehh...sangat2 senang nak gayakan coz materialnya xlembut sangat and xkeras sangat.Highly recommended...:)


Kalau pakai hari raya ngan kaftan...memangla sangat tantikkkkk....


and ada 2 pieces je..sape cepat dia dapat...:)


Kalau sambutan menggalakkan,i akan restock InsyaAllah...








Pashmina Light Blue
Price: RM20 excluding postage
Status: Available


Postage: RM6 for Semenanjung & RM8 for Sabah/Sarawak











Pashmina Purple
Price: RM20 excluding postage
Status: Available


Postage: RM6 for Semenanjung & RM8 for Sabah/Sarawak












Semua permintaan bergantung pada stok...sapa cepat dia dapat...Cepat2 sementara stok masih ada....:))) 


And boleh melawat di facebook i juga...



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...