CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Sunday, 14 August 2011

Mari-mari...Shawl Gojes,Pashmina n Innerneck Cantik2...Murah-Murah je..

Assalamualaikum....

~ 1st time i jual shawl sangat2 menggalakkan so that's why i pilih nak buat je sambil2 kan...so this time ada beberapa shawl baru yang gojes yang u all leh usha2...


xkisahla nak beli untuk diri sendiri ke,gf ke,kakak,adik,sedara mara ke sume boleh...hehe...dia alu2kan...raya pun da dekat kan...:))


juga ada pashmina n ada beberapa tambahan color untuk Shawl Corak yang cantik..and ada innerneck juga...:))


Shawl Gojes;)



Pakai with innerneck




Shawl Gojes Bunga Biru Gelap-Pink
Price:RM23 excluding postage
Status:[Booked-Mek]

Postage:RM6 for Semenanjung & RM8 for Sabah/Sarawak





Lagi satu style yang boleh digayakan...





Shawl Gojes Bunga Biru Gelap
Price:RM23 excluding postage
Status:Available

Postage:RM6 for Semenanjung & RM8 for Sabah/Sarawak



And i share sket beberapa gaya yang u all bleh cuba bila gayakan shawl camneh...



without inner


with inner lycra berlapis




innerneck yang digayakan seperti inner






boleh juga digayakan dengan inner merah



Cantek juga kan pakai ngan inner merah neh.....





Shawl Gojes Bunga Biru Gelap-Oren
Price:RM23 without inner excluding postage
Status:[Sold-Danny]

Postage:RM6 for Semenanjung & RM8 for Sabah/Sarawak





Idea di atas untuk gayakan Shawl Gojes:))))




Pashmina Corak:)




And i'm selling Pasmina Corak juga...Actually pashmina ni sangat2 senang untuk digayakan sebab materialnya bukan jenis keras n x panas...





Pashmina Corak 
Price:RM18 excluding postage
Status:[Booked-Ain]
[Booked-Nalia]

Postage:RM6 for Semenanjung & RM8 for Sabah/Sarawak




Beberapa gaya yang boleh gayakan pashmina neh...



Leh gayakan ngan innerneck....



I pakai innerneck kat dalam so lehla pakai pasmina loose sket kan...



Pun pakai ngan innerneck...innerneck sangat PENTING hookeyyyy.....:D




Shawl Extra Gojes:)






Shawl Gojes Bunga Biru Terang-Putih
Price:RM30 excluding postage
Status:[Booked-Sha]

Postage:RM6 for Semenanjung & RM8 for Sabah/Sarawak




Ambik satu untuk raya nanti.....




Shawl Corak:)





Untuk shawl corak ada 3 pertambahan color....kalau nak tengok color2 yang lain bleh tengok SINI.




Shawl Corak Kelabu-Krim
Price:RM20 excluding postage
Status:Available

Postage:RM6 for Semenanjung & RM8 for Sabah/Sarawak




Shawl Corak Biru-Putih
Price:RM20 excluding postage
Status:Available

Postage:RM6 for Semenanjung & RM8 for Sabah/Sarawak




Shawl Corak Hitam-Putih
Price:RM20 excluding postage
Status:Available

Postage:RM6 for Semenanjung & RM8 for Sabah/Sarawak






Innerneck:)


And x lupa juga,ada jual innerneck color and hitam..





Inner Color Cotton
Price:RM23 excluding postage
Status:Available

Postage:RM6 for Semenanjung & RM8 for Sabah/Sarawak


Inner Lycra Black
Price:RM15 excluding postage
Status:Available

Postage:RM6 for Semenanjung & RM8 for Sabah/Sarawak




Kalau dah ada innerneck memang senang nak gayakan apa2 jenis shawl pun....sebab konfem leher xnampak...




Kadang2 kita xpasti macamana nak gayakan innerneck color kan...actually leh gayakan ngan pashmina or shawl camni.....





with innerneck merah





with innerneck ungu




Berminat bolela order sebelum kehabisan stok...sape cepat dia dapat sebab stok sangat limited...




Tudung:)


Kalau ikutkan i ni peminat setia shawl,tapi most of my friends pun ada yang minat tudung..so i think y not i cuba2 jual tudung camni gak kan....








amacam suke???ada macam corak2 actually....











kalau dah suka n dah berkenan apalagi.....sila cepat2 sebelum terlambat....hehehe...xsalah kan kita tukar gaya sekali sekala....baru seronok kan...:)))))













4 comments:

H.J said...

saya tak pakai shawl kak..hehehe

azlina_muhammad said...

H.J:hehehhe yela akk tau awk xpakai..kalau pakai pelik tu....hehe,...

Fad said...

hai!!!cikgu fad dtg..thanks dtg blog cikgu...have a nice day..cikgu follow sini..jom kenal2...hmm.cantik..wat la tutorial cara pakai..msti ramai nak blaja..:)

azlina_muhammad said...

hai..welcome cikgu....salam kenal cikgu...oh insyaAllah cikgu,t i buat k cikgu:))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...