CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Saturday, 6 August 2011

Ke Jalan TAR....menarikkkk...:D

Assalamualaikum...

~  Berbuka ngan adik2 ipar ni memang xplan...kebetulan hubby ajak follow dia ke Damansara,so dah dekat dah tu ngan Menjalara...so calling2 Jihan tanya buka kat mana ,then katanya nak g bazaar Ramadhan....


Adam:ada ke bazaar area situ???
me:ntahla...xtau...hihi...
Adam:rasa xde tuu.....ajakla diorang berbuka skali.....
me:wokeyyyy...

So we all terus ke Beragas tapi tutup plak,jam pun da pukul 7 lebih,memang xsempat nak ke tempat lain so makan jelah sebelah2 kedai Beragas tu...



SIL beli kuih muih...syokkk....1st time nak makan kueh mueh di bulan puasa nehhh...:)))


Dan kami dengan sepakat membawa berkat meng-order Tomyam Campur,Kailan Ikan Masin,Telur Dadar and Daging Masak merah....n sambal belacan jangan lah sesekali dilupakan...



Terimalah senyuman kami yang sudah kekenyangan...hehe...


haie xkenyang lagi,meh cubit telinga...wakaka...murah je makan,sume skali RM20 termasuk air...hihi....burppp alhamdulillah...

Then,me n hubby bawak haluan masing2,dia ke KL...(kami memang selalu membawa haluan masing2 cam gitu)..me n SIL ke Jalan TAR,yehuuuu....

Sampai je Jalan TAR,kami dapat parking yang agak terbaik sebab dekat...hehe...yang penting selamat n bukan di tepian jalan yang bakal di saman oleh polis yang bersepah pada malam itu....hehe...



So kami berjalan dengan senang hati...:))


orang xbape ramai,lagi syok nak bersuka suki...hehe...kata SIL,wekend confirm ramai...kat sini bestla kalau nak cari tudung ke,telekung ke...apa2 jelah,senang cite sume ada...



cantikla baju ni,sesuai pakai ngan inner...yang purple tu cantik....:))




sempat jugak usha2 baju melayu,yang purple nehh cam lawa jer...nape purple je lawa nehhh? adakah tema kaler tahun ni????(ecececcece tetiba...)




ni pun oke...siap bersampin bagai.....






suka kurma...kalau kat kampung pa and ma mesti ada letak kat umah cadang tuk berbuka....






Membeli kurma untuk dimakan sewaktu berbuka...sunnah Nabi tu....







Cantik pulak bunga2 kat sini bila dah dgubah2 camneh....






Nadia pilih2 nak beli letak kat bilik katanya....hihi....


Dah penat berjalan ke sana ke mari rasa dahaga plak,so kitorang ke kedai mamak kat area Menjalara...minum n isi perut pape yang patut...Nad n Jihan makan Mee Goreng Mamak....









and me makan tosei...teringin plak...ni kali pertama tahun ni makan....nasib Nadia bagi cadangan,kalau x buntu nak mam ape..hihi...






okeyy...kami dah kenyang..nak balik dahhhh....(me kepenatan,muka tanpa mekap yang ditelan dek zaman,wakaka:))


2 comments:

~aina~ said...

ina, brp harga baju2 melayu kat situ eh?

azlina_muhammad said...

dalam 100 plus aina..dalam 110 ke 150 camtu n bole dpat kurang lagi,kain dia elok...lembut je....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...