CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Saturday, 27 August 2011

IFTAR-Intan Seafood Restaurant with sis:)

Assalamualaikum...

~ My sis gtau actually today ada jemputan buka puasa untuk dia n hubby dia,tapi sebab hubby dia terpaksa outstation..so dia bolehla bawa sesapa untuk replace..so dia tnya i nak g x?i oke je...syok juga skali skala berbuka kat luar kan...heee....

Kitorang kua awal coz nak bershopping dulu di Kuantan,so singgah East Coast Mall..




Singgah booth neh...oh dia nye maxi skirt n kemeja2 sangatla lawa2...rasa nak grab sume....



Brooch brooch pun cantik2 juga....:)



And then my sis nak carikan kasut untuk anak dara dia....ada satu berkenan xde saiz pula,so kami ke Parkson...baru ada...:)




Then pusing2 lagi my sis kata nak cari handbag raya kan.....ha i berkenan yang ni gak....sling bag....kaler dia lawa..pink yg soft sesangat....




Ni la kakak...kemain susah nak ambik gambar dia neh....huks....nasib comey...kakakaka...




Tengah duk jalan2,tetiba kakak"mama,nak beli air,aiskrim"...o dahaga dia haa..sian kat dia....so kami ke J&Co Donut kalau xsilap nama dia neh...belikan dia ice blended...wah2 tgk donut2 punyala terliur...hihi....




Orang pun sentiasa ramai...xputus beratur..nak buat buka puasa la tu gamaknya...ye maybe malas nak balik,so pas makan sambung shopping lagi dan lagi...kaka...




Menunggu dengan penuh sabar....eh mama tu nak skali ke...kekeke...




Yeay da dapat...nyum2....i yg tengok pun terliur...Linaaaa....ko puasa...dushhh haha..teringat plan zaman budak2 camtu la kan.....xfaham lagi erti puasa yang sebenar...tapi kakak bagus jugak,dia dah start belajar puasa jugak n berjaya puasa separuh hari...kira okla untuk budak umur cam dia kan....caiyok kakak...

And then kami terpusing2 lagi sampai puashati then kul 6pm masa untuk gerak ke tempat berbuka di Cherating..



Da sampai....ngam2 nak kul 7pm...




Intan Seafood neh memang tersorok kedai dia tapi betul2 dekat ngan pantai n dapat rasa angin pantai bertiup..sangat syok....




Kedai dia pun sempoi je kan..my sis cakap cam nak runtuh je kedai....haha...tapi food dia terbaik...n puashati...

Jamuan buka puasa neh actually untuk staff2 Halliburton,ramaila bawak seisi keluarga datang....

Dan menunya adalah...jeng jeng jeng...




Ketam and Siakap Masam Manis




Sotong Goreng Tepung




Udang Goreng Mentega...




and macam2 lagi Sayur Brokoli,Kangkung Goreng Belacan,Tomyam Seafood and desert buah.Memang sangat syok n burpppp alhamdulillah.....




Teringat lak kat my hubby,kalau dia ada mesti licin tu haaa dia makan....



I paling last benti kut....hua hua hua.....





And then makan aiskrim...xkisahla nak ambik 2,3,4 ke....hihi....




Tengok kakak tu...amboi xhengat tu ha mamam aiskrim...hikhik....




Aiskrim kedua kakak...cam sedap je kak....hehe....




Nak balik dah...perut pun da kenyang...thanks beloved sista bawak i...hehe....t bawakla lagi...hehe...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...