CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Wednesday, 10 August 2011

Berbuka Puasa di Kampung Memang Syiiokkkkk.....:D

Assalamualaikum....

~ Ni 1st day nak buka puasa kat kg ngan family...sangatla teruja...my mum nak buat nasi minyak....wow feveret kami semua tuh....hehe....so banyak kali dah my mum buat,i x jugak pandai2 buat,so this time nak belajarlah..hehe...




haaa i ikut dari awal tau...nanti i share resepi my mum..mana tau ada yang nak cuba kennnn....

after da siap masak sume,me n mum pegi bazaar...kitorang berdua je pegi pun...dekat dalam kampung i ni je...bazaar pon xdela besar mana tapi sume yang nak,i mean kuih muih sume insyaAllah ada.....



cam gini jela kedai2 nye...ada lagi kat tepi2....tapi ok food sume sedap...


murtabak ada...hehe...



Sampai sana,my dad pon ada...(my mum neh xclear plak pic dia...hihi)so kami membeli bersama2....ada kawan my dad tegur",tingginye anak mung aziz weh,cam mung gok.....aku nok suruh ye duk kat kedai akulah,bia laku skit air tebu"i tengok air tebu dia laku je pun....hahha....pakcik biasalah suka bergurau kann...leh je pakcik...hehehe...i sudi je.....ngeh3...




okey leh berbuka jum.....ada siput sedut...nasi minyak,murtabak...(teringat plak kat hubby i,ada kol dia tanya buka makan apa kan...nasib dia ok kat Pilah tu haa...hehe)





and teh panas terbaik mum...hehehe....




and kuih muih juga.....


After berbuka,g umah my sis kat Chendor....bawak tudung skali ada kawan dia beli kan.....alhamdulillah penjualan shawl memberansangkan.....:))))




comey.....agak payahla mamam dia nak lilit2 kat kepala kakak neh....ahahahaha.....




Comeynye kakak pakai tudung siap ada cekak haaa......


Peaceee from abang.....:D




Amboi2 pakai baju sama ha.....cam kembar dah jadinya...tengok cara senyum nehhh...nila trademark anak2 adik i nehhh....haha.....comey je....





Abang memang manja ngan i...nak berbisikla,nak tunjuk main basikal la....budak2 kan...kita pun dulu cam gitu gak.....lagi2 jarang jumpa kan.....

Kat kul doblas camtu,me n CikWa pun bertolak pulang......:))))

1 comments:

Izzul Amir said...

hehe takpela x sempat punn .
trimas :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...