CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Sunday, 7 August 2011

Ben Ashaari:Kenali Blog Aku

Assalamualaikum...

~ Hasrat berblog dah lama dah...cuma asyik xbuat je...masalahnya bukan minggu2 je delay,tahun2 nye delay....so secara sungguh2nya,berjaya gak buat blog nehhh...

Blog i actually biasa2 je...buat setakat sedap mata memandang...hehe...asalnya blog ni nak tulis anything about me je,tapi bila fikir2 xsalah kalau tokok tambah mana2 yang patut kan...

Kadang orang cakap blog ni banyak gambar,yer i sangat suka letak gambar sebab kalau ikutkan i pun suka nak baca blog yang bergambar....hehehe...

Nak buat blog nehh banyak jugala i belajar daripada kawan i,Aina and my sista,Nida.Kalau rajin u all pun boleh singgah skali blog diorang nehh..


Eh Abg Ben buat segmen lagi....i nak join la...hehe....kalau nak tau apa segmennye leh klik link kat bawah gambar Abg Ben nehhh...


Segmen Abg Ben(klik sini)

Bagi i usaha Abg Ben buat segmen2 camni bagus sangat untuk blogger2 baru cam i kenal each other....sapa nak marah2 n xsetuju ngan Abg Ben memang xpatutla sebab for me,segmen ni pun bukan satu paksaan,sapa yg nak join dipersilakan...xnak dahla kan.....


Oh actually i baru update shawl2 untuk dijual...bolelah beli kalau berkenan di hati ye....saja cuba bidang baru sambil2 jadi surirumah ni kan....lagipun shawl2 nehh i dah cuba pakai n memang best...


Ok then..so hopefully dapat kenal ramai lagi kawan blogger....:)))...oh i alu-alukan juga kalau rakan2 nak tinggalkan komen untuk i majukan blog nehh...tenkiu...


UPDATED!!!blog2 yg sempat i lawat...


http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html(bagus sebab promote blog2 lain juga untuk dibaca)


http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com/2011/08/encik-ben-ajak-kenal-blog-ni.html(suka blog dia hitam,merah n putih)


http://genkcorner.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html(blog dia kiut sangat2)


http://aimanayie.blogspot.com/2011/08/segmen-kenali-blog-ku.html(pemiliknye masih muda remaja gitu)


http://beehac.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html(blog dia sweet n comel sangat)


http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html(kata eza,entry dia sume bermesej...good one)


http://cinonetstory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html(peminat hello kitty nehhh)


http://freedomismine-kimiez.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html(new blogger gak tapi lagi gempak dari i...hihi)


http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html(kiutnye blog dia...bnyaknye love...:))


http://misskamalia.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html(bukak blog ni mata segar bugar sebab berkelip2...nice)


http://amyliana86.blogspot.com/(mesti ownernya suka kaler pink nehh)


http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html(kalerful blognya...like like)


http://ekahafizy.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html(nice blog...pinky juga...)


http://shanasituaku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html(hi shanas...)


http://umikasum.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html(katanya suka letak cite diri n gambar....samala kita,yeay!)


http://kasihsuci-whh.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html(katanya wujudnya blog tanpa dirancang...hehe)


http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html( ownernya,ina sangat suka bintang...)


http://pulutkukusikanmasin.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html(katanya nak bagi ssuatu yang bermanfaat untuk pembaca yang singgah ke blognya...good)


http://shakirahharun.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html(dari tahun 2009 berblog rupanya..lama gak tu hehe..)


Lain kali i nak lawat banyak2 lagi...:))




15 comments:

haslinda said...

haloo...linda dtg dari segmen abg ben...:)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

azlina_muhammad said...

haloo linda....thanks for ur visit...salam kenal...

intan said...

singgah dr segmen BA
http://qisatulhayati.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Arif Aiman said...

hye2... hehe.. eh,, kalalu kak cik rsa ssh nk cari link blogger dari segmen BA.. feel free tuk kelik link2 blogger kat blog sy yaa.. jgn lupa ctrl + kelik link untuk new tab tau :)

happy blogging (,^^)

kimiez said...

singgah kembali...

Nadzirah K. said...

datang sini dr segmen abg ben..
follow sini jugak :)

miss inna said...

lawatan bls dr inna...^^

http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

~AmyLiana86~ said...

thanks..amy singgah n folo sinie..

Cik Ecah said...

singgah blog abg ben td..

hihi salam kenal2 ^__^

♡♬♪ sHaKiRah HaRuN{。^◕‿◕^。} said...

hai salam kenAl ye, follow u la :

http://shakirahharun.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

azlina_muhammad said...

thanks intan....

azlina_muhammad said...

Ok Ariff...will do....

azlina_muhammad said...

thanks Kimiez n Nadzirah,miss inna n amy juga:)))

azlina_muhammad said...

thanks cik ecah...done following u n salam kenal juga shakirah..

Amalina said...

Salam. Hello there. Lina datang ni. Nak tengok apa komen Lina kat blog awak?

SEE MY COMMENT ABOUT YOUR BLOG

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...