CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Tuesday, 23 August 2011

Balik Kampung Lagi...:D

Assalamualaikum..

~ Gara2 xdapat makan NCLS time sahur,maka skali lagi hubby bawak makan...kali ni time berbuka...hehe...mesti la ada kan....heeee....tapi kami kua pas berbuka,kira minum siap2 then kua...

Lagipun i nak balik kg,yela sebab hubby pun nak outstation kan...better i balik berbuka ngan family kat kg...bulan puasa lain sket feeling dia...hmmm....

Dalam kete asyik layan lagu raya je...yela raya pun da xlama kan...pejam celik cepat je masa berlalu....Ramadhan da nak tinggalkan kita.....



I suka lagu Ct,hubby lak suka lagu D.J Dave"Menjelang Hari Raya"



Kenapa muka i senyum cam gitu...sebab hubby kata..."pasni kita makan tutti frutti yeh?'..hihi...dalam hati i cam xsempat sebab bus i kol 10.45pm...hihi....ingat nak g jejalan kat PKNS n SACC Mall....tengok kemeriahan raya...hehe...








Both of us makan nasi lomak..hehe...






Camni lah hubby i setiap kali makan..that's y setiap kali makan,i mesti ingat dia sangat2 suka makan n x membazir....:)






i pun sudah kenyang...thanks babe...









Kat NLCS ni yang best ayam goreng dia...nasi lemak kat sini lauk pauk dia sgt variety cam makan nasi putih...ada ulam-ulaman lagehhh...nasi putih i xpasti memang ada or dia ganti nasi lemak yang habis je cam masa we all sahur ritu....hmm...






Actually untuk bulan puasa neh,diorg ada letak kusi kat luar jugak...datang time sahur before neh memang full houseeeee.....








And then kitorang sembang2...hubby tanya nak Tutti Frutti x?ke nak gi jalan2?off coursela nak cuci mata jejalan...hehehe....








Ni lah suasana kat area PKNS..memang sepanjang2 jalan orang park kete..memang meriah....masing2 nak usha kelengkapan raya la nehhh....








Masuk PKNS...mak aihh ramainya orang...berpusu2 n mata i ada gak tertangkap baju yang lawa2 n insyaAllah nak datang lagi...hehe...and cam biasalah ada pengumuman budak hilang...mak bapak shopping dah lupa kat anak2 nampaknya....sedangkan budak2 ni biasalah,kene monitor 24 hours....hmmm....








Sajalah kami meng-usha2 kasut2 dan sebagainya....hihi....tapi jap je sempat pun coz rushing nak ke stesen bus....hubby kata shopping minggu last raya pas dia outstation....hmmm...




bye hubby,see u again:))

3 comments:

iedaurora said...

Kalau fiance ajak gi tutti frutti otomatic akan tersenyum macam azlina....

hamzah ian said...

balik cepat2.. hehe

azlina_muhammad said...

iedaurora:kan...terbayang2 rasa syok makan...:)


hamzah:tulah...akan dicepatkan....hihi...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...