CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Tuesday, 16 August 2011

15 August 2011-Sahur kat Kg.Baru

Assalamualaikum..


~ Today ada IFTAR ngan kawan2..so i decide nak follow hubby skali....berbuka kat Kg.Baru mestila syok kan...lagi kat situ kita tau memang syurga makanan.....hehe....



Shawl yang i pakai ni pun i jual,tapi da sold out..sangat cantik n senang nak gayakan...da ready...jum....


Sampai kat sana betul2 ngam...(nasib hubby bawak cam ribut)...sempat pilih tempat jap,duk jap n then berbuka...tapi xdapat nak snap pic disebabkan hp yang batt kong...huhu...sedey....next time la i share mana tau dapat berbuka kat sana lagi kan.

So after berbuka follow hubby g lepak2....n dia ada nak setelkan keje dia...


abaikan pic di atas...haha...

Dalam kol 3 lebih pas hubby setel keje,kitorang di ajak bersahur tempat yang sama.....suke sbab makanan dia memang best2...betul2 masakan kampung...puashati....


Barulah i leh snap pic sket2....



Da sampai...:))



Cantik kan tempat dia....mula2 i ingat betul2 rumah....tapi konsep dia memang camni..terbaikkk....



Cantik...cozy je....




Da order n sementara tunggu lauk pauk siap....kami buatla pape yang patut....





Birthday Boy neh....Happy Birthday Abang Tam...Sweet 23...hehehe....




Dah sampai sayur lomak....sodappp....



Okeyy da sampai jum makan....n actually ada telur dadar n kerang rebus juga....yummy..




Biasala hubby ku,orglen da habis makan...dia still blom...bagus sayang...mamam kenyang2..kasi gemuk sket badan.....hihi...sebab dia cam makin kurus lak....riso den...



Burrpppp alhamdulillah da kenyang;)




Yaya n Wan pun da kenyang....:)




Me pun da kenyang......;)...ngantuk tahap nak letak kepala atas meja then zzzzzzzzzzzz.....



Haaa ni lagi terserlah kekenyangannye.....siap landing....hehe.....


So dah kul 5am...mohla kita chow chin ci....


6 comments:

Einaz Shah Rizal Thomas said...

WARGH cantik nyea macam orang arab la ;D

azlina_muhammad said...

dia tu apa kurangnye.....cantik n kiut sgt.....:))...salam kenal einaz....

si macho said...

cantik :)

mane nak beli shawl tu ? :)

JEMPUT BACA
memang ini saja caranya

azlina_muhammad said...

thanks feeza...salam kenal..awak pun cantik:)))))...oh yg sy pakai ni da sold out tapi yang lain awk bole usha2 kat fb sy k....ada banyak cantik2...

Cik Ecah said...

SYOKNYER....SANTAI...;P

azlina_muhammad said...

tulah cik ecah...memang syok tu ha leh baring2....hihi...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...