CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Wednesday, 13 July 2011

Singgah Cherating bergambar jeke???

Assalamualaikum...

~ Haah memang pun...haha...padahal memang dah pernah pergi n dah berpuluh kali akan lalu pun kalau g umah my sis kat Chendor tu...hihi...cuma malas nak singgah je..

So sempatla kitorang bertiga menggedik bergambar di sinun....kekeke....kebetulan plak Meni(husband si Nida) ada,sporting lak tu ambik gambar kitorang,lagilah rancak kami....waka waka eh eh...




Skang udah konfiden bawak kete adik i nehhhh...kemain laju nehhhh....hihi...caiyokkk...tapi still kene hati2 di jalanraya yep...

ouchhh i sangat suke i itu sunglass...it's from COACH,present from hubby...heheh,,



Tengok adik i si Zura tu,sangat2 sporting snap pic i...kekekeke...adik i kan,memangla sporting,eheh...

Actually i memang suka pantai...ntahla rasa peaceful betul kalau tengok pantai...luasnya saujana mata memandang...biru n damai je...lagi2 kalau time sunset kan,tengah pegang2 tangan my hubby plak time tu,fuhhhh romantik habissss....haha...

Tapi time ni my hubby xde,dia busy so xpat ikut i balik...uwaaaaa......:(


Me n my Blackberry memang xpat dipisahkan...haha...yela nak msg2 my sayangla,sape lagi...hikhik...jatuh dalam air tu nangis haku....huuuu....




suka sume pic kat sini...sangat2 cantik n bersahaja....credit to Mr.Rosmaini...hehe...


Ye itulah dia,photographer kitorang ye..sempatla i snap pic curi satu.kuikui...my sis tu aktif je,dia pulak yang laju ke depan setiap kali nak bergambar...hehe...

Bestnya kalau datang picnic,tapi nak buat macamana,plan last minute kan...kalau dapat mandi manda pun best gak nih...terliur je i tengok orang mandi,bukan terliur tengok badan diorang tapi terliur sebab mesti sejuk kan airnye...syokkkk....kekeke...


I love sunset...romantik kan ala2 nak gelap xnak gelap gitu...lagila kalau duk situ sambil makan aiskrim Cornetto...heh?yela boleh la....hehe.. ingatkan sempatla nak minum2 dulu tapi xsempat coz Meni ada training badminton,so kitorang next time lah nak ber-piknik di sini....hehe...



Cuba teka kaki siapa?oh xyahla i da gtau siap2...kikiki....me happy dapat sistas yang sporting n bila sesekali jumpa,kitorang buat je aktiviti apa2...yang pasti mesti ada keluar jejalan...haha...hopefully all of us happy and stay close with each other...:)love u love u...



Sangat suka gambar di atas,n akan diframekan nanti yep....hehe....apa?pakcik baju kuning dan rakan2 itu??yela diorang masuk dalam gambar sekalila nanti..biarlah memeriahkan suasana gitu....heeeee...



 sama x muka kami?sama tapi x serupa gitu la kan......hehe...ok dah nak maghrib,moh kita balik....:)


Nak tau story mory yang sama,leh baca blog my sis,klik SINI

2 comments:

cik EPAL said...

lawa pulak shades coach tu. nak pinjam boleh? :D

azlina_muhammad said...

cik epal....tima kasih menjenguk ke blog i yang xseberapa ni...hehe...boleh2,anything for u..:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...