CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Saturday, 30 July 2011

Serba xkene Malam nehh...:?

Assalamualaikum....

Sedih dan nangis memang da sinonim ngan kehidupan kita kan lagi2 perempuan....kadang walau kita gembira cemana skali pon mesti ada saat yang buat kita sedih,stress...macam2 la yang menjurus ke arah kesedihan....

lagi2 i ni memang jenis sensitif,pantangla ada perkara...cepat betul mood ni swing...adui...hukhuk...

Kadang2 bila kita nak berubah ke arah yang lebih baik dan ada masa2nya kita kalah,pun boleh jadi stress jugak sebab bila sesuatu benda yang dirancang dah berlaku...sesal kemudian dah xberguna gitu....

so mulalah sedih sugul n macam2 S lagilah...huhu...tapi part yang menarik kalau mood camni mesti datang je mood nak mngemas...habis satu umah gakla i kemas...hehe...

hopefully diri ini tabah menghadapi segala cabaran dan dugaan....sentiasa ingat bahawa"sabar itu besar ganjarannya"kan?kan?



night then..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...