CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Thursday, 7 July 2011

Sana sini sinun......

Assalamualaikum...

Actually plan ke Johor ngan Yah xjadi,punyala i dah ada naikkan semangat nak drive jauh nehhh...haha...so dah xjadi,i pun dah siap2 nehh..

see?i dah siap pon.....:)

 n Yah pun dah sampai umah i,so decide kua jejalan cari tudung or g lepak2...yela lagipun dah agak lama xjumpa n sembang2...actually kitorang kawan since birth,haha...jiran i kat kampung n banyakkkkkkkkkkk sangat kenangan pahit manis zaman kanak2...


Ingat lagi sama2 main bola tin,main bola tampar ala "Maero Attack"(ala kalau baya2 kitorang tau la cite tu famous dulu2,hihi)...kitorang siap buat bola pakai kertas surat khabar n training kemain lagi....penuh atas bumbung jiran sebelah..hahah....sume kenangan indah masa kecik..


Then yah decide nak makan dulu sebab lapar katanya...i ni padahal dah siap2 makan kat umah sebab ingat terus ke Johor kan...maka kami pun ke Restoran Baiduri Sek 11 sebab yah kata nak makan Tomyam...




Kitorang makan Tomyam Ayam,Ikan Kembung Masak Pedas and Kailan Ikan Masin...lupa nak snap gambar,terus ngap je...haha...


After that ke PKNS,park kete situ usha2 tudung kat dalam..i actually da lama gak x ke PKNS,kat sini memang murah2 tudung n kelengkapan lain...tapi kalau compare ngan jalan TAR,off coursela i prefer jalan TAR...lagi banyak choice...


Then jalan2 ke SACC,usha2 pape yang patut...biasala kalau berjalan ngan pompuan sume kedai nak masuk...baru syokkk....




Cantik tudung yang Yah pakai tu kan?RM55 sehelai....cantik sangat,sesuai ngan dia...i pun berkenan...hehe...




i pon idokle ketinggalan,mau la usha skali kut2 ada yang berkenan di hati....material dia memang best...sejuk je...



N then masuk Watson(urghhh i leh duk berejam dalam farmasi nih,ntahhh sukeee....hihi)Plan di hati memang nak cari seketul lipstick,kalau ikutkan i ni pakai gloss je..sebab xjumpa lagi lipstik yang betul2 i suka kaler dia...n yang Yah pegang ni cam menarik juga...it's from Revlon...cantik!



The next day,keluar ngan Yah ke Kajang..i pun pernahla ke Kajang tapi xdela mahir sangat jalan dia...Yah nak jumpa someone kat sana..so cam biasalah menggedik dulu di sinin...



Pic cam gini harusla ada kan...bukan wajib ye,harus je,so kalau xde pun xpe.kekekekeke...(pic yah tu i yang snap,pic i?i yang snap sendiri..kui4)oh that rantai i beli online kat MyKillingUgly...cantik x???hehe...i'm so into accecories now....:)




Then i yang drive ke Kajang,tau2 la kalau dah lama xdrive sana sini,tempat sume pun da lupa...tengok tu nak ke Kajang je padahal dah lama leh sampai tapi kitorang ter-lalu jalan jauh...huuuu.....




uishhh HUMMER  gile la(selingan jap)....kehkeh....





nak cari tempat pun sesat lagi sampai da masuk kawasan kilang2 ni ha....huhu....u-turn cepat2,cam bahaya je nih....huhuh...




  
Sampai tempat yang dituju kol 4pm,perut dah berkeroncong...hehe...pisang goreng ni plak nampak sedap je cicah ngan kicap tuh...memang sedap,habis kitorang makan....huuuu...



Singgah Putrajaya jap...suka la Putrajaya ni kawasan dia redup je n terancang...rumah pun 
cantik2..ajak Adam duk Putrajaya,jauh katanya....ehem!




Hajat di hati nak ambil gambar  rumah2 kat belakang tuh,tapi lagila afdal kalau ada i skali kan.....


 Ek eh comelnya,jum balik Shah Alam jum.....(susah tau nak ambik pic dia,jap lari sana sini,tapi i berjaya dapatkan)



So da setel sume,kami makan di shah alam je...Yah pun dulu masa study tinggal kat sek8 nih,so dia pun slalu makan kat kedai Gelap ni...memang makanan still sama cam dulu katanya...sedapppp....




Makanan feveret kat sini adalah Sup Ayam n Kailan Belacan...Nasi Goreng Thai pun terbaik....:)...Tunggu apalagi,jom makan.....




Burrrpppp....alhamdulillah....licin!


So selama lepak sama ni we all banyak borak tentang life masing2...hopefully Yah akan happy ngan hidup dia n i doakan yang terbaik untuk dia:)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...