CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Tuesday, 26 July 2011

Pe Ke Hey Boring Lak nehhhhh

Assalamualaikum.....


Malam ni boringnye lain macam....xsukeeeeeeeeeeeeeeee......:((((((((

I want my hubby please please....my hubby lak busy lagi2 end of the month....




message and call hubby dari kol 8pm xjawab.....uwwaaaaaaaaaaaa.....tapi dalam 10 lebih hubby call,say sorry....i know he's busy..tapi kalau  xgedik ngan suami sendiri ngan sape lagi kan....


since we married,i dapat rasakan Adam lagi caring n sweet compare ngan masa couple...maybe sebab dia dah rasa totally responsible on me kan....suke suke....


so nak bf bertambah sweet n caring sume2,cepat2la kawen...kihkih...:))




now da bleh senyum.....heeeee...


Nasib baik dia faham sindrom keboringan i yang jarang2 berlaku nehhhh...love love u muah2....


so bila time boring cam gini,i suka dengar lagu2...malam ni JLo,Britney Spears,Usher,Pitbull,Rihanna,The Cranberries,Maher Zain,Siti Nurhaliza,Audioslave pakat nyanyi untuk i.....


Dahla pakai headphone dengan i pun nyanyi skali...nasibla kalau sayup2 dengar kat umah jiran memalam nehhh....dengar cam lagu Maher Zain tapi x merdu cam Maher Zain????nasibla labu....kehkeh...


Actually lagu Audioslave ni la yang buat i n Adam rapat masa mule2 dulu.Ingat lagi i gtau dia i suka lagu ni,n dia beria carikan lirik n the best part is dia nyanyikan untuk i kat Kulat(Kulat???ye Kulat adalah nama kedai makan kat UiTM Arau,kira tempat bebudak dating leeee).....wow soooooo sweetttttttt:))))


Audioslave-Like A Stone(klik sini)

on a cobweb afternoon
in a room full of emptiness
by a freeway i confess
i was lost in the pages
of a book full of death
reading how we'll die alone
and if we're good we'll lay to rest
anywhere we want to go

(chorus)
in your house i long to be
room by room patiently
i'll wait for you there
like a stone i'll wait for you there
alone

on my deathbed i will pray
to the gods and the angels
like a pagan to anyone
who will take me to heaven
to a place i call
i was there so long ago
the sky was bruised
the wine was bled
and there you led me on

in your house i long to be
room by room patiently
i'll wait for you there
like a stone i'll wait for you there
alone

and on i read
until the day was gone
and i sat in regret
of all the things i've done
for all that i've blessed
and all that i've wronged
in dreams until my death
i will wander on
 


i pon xtau la nape suka sangat ngan lagu nehh....Adam pun suka gile lagu nehhh...until now pon still jadi fav song kitorang...kalau g karaoke,konfem dia nyanyi lagu nih....:))


Kalau tengok pada tajuk tu teringat dulu menunggu dia berejam2 nak ke kelas kat Arau....kenangan2...sangat manis untuk dikenang....


Love u so much sayanghoney...mmmuahhh sejuta kali:)))))









4 comments:

Amirah Suhana said...

alalalalaaaa so sweet laaa... nak kawen la camtu..tp lambat agy.hehehe ... semoga berbahagia ok :)

azlina_muhammad said...

thanks amira...haah cepat2 kawen...hikhik...

Bahiyah? said...

alolo.. romantik gila akak ngan hubby. ye lah, dah halal ni mesti la betambah2 manja kan? kalau tak ngan suami sendiri, dengan siapa lagi kan kak?
saya taip ni sambil senyum sorang2 ni. romantik gila akak ngan husband. sukaaa.. :)

azlina_muhammad said...

hihi...thanks bahiyah...betul2...hikhik..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...