CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Friday, 29 July 2011

Oh Sayang Ini dan Ini....( Part 1)

Assalamualaikum...

Macam biasalah kita perempuan ni mesti ada barang2 kesayangan kan,sama la gak ngan i nehhh....ibarat kata kalau barang2 ni hilang i boleh termenungla seminggu....huuuu....(sedih betul tu.....)


hehe...off coursela cik puteh i....my BB...diala peneman i bila hubby xde....bila sunyi,texting my friend..layan FB,Twitter,YM n etc..





Thank hubby untuk handbag yang besar n sangat2 suka ini...hehe....semua barang leh masuk,da jadi cam poket doraemon...kalau berat,tinggal je memana....kuhkuh....uhhh suka sejuta kali!!!!!




sunglass ni plak i beli betul2 masa nak pergi Krabi,Thailand...i actually kureng sket pakai shades ni sebab rasa xselesa kat muka...tapi memandangkan katanya cuaca kat sana boleh tahan panasnya so belilah daripada mata i xle bukak,t kang langsung xleh tengok keindahan alam,heheh....;)




Ni plak sweater kesayangan i...dah setahun lebih dah usia dia..sangat selesa n off coursela sangat stylooooo...:)))




Ni plak hubby bagi sempena birthday yang lepas,January lepas....kikikiki...thanks sayang.muah2 1000 kali...




Purse from Guess..buruk beno dah rupenye...actually ni yang kedua sebab yang 1st kat dalam handbag kene rompak kat Tesco..padahal baru beli,so xpuashati punya pasal beli gak yang design sama....huuuu....tunggu rezeki nak tukar yang baru....heee...




Cincin ni beli kat Gems Jewelry Gallery masa ada Dinner and Dance kat Bangkok...sukeeee:)))




Cardigan Morgan ni bleh gayakan samada kasual or pakai ngan pario...suke jugakkk:))




Overall bebe ni jarang dipakai tetapi konfem akan dipakai apabila vacation or santai-santaian:)




Perfume2 yang i suka baunya..memang perfume lama ni kan tapi tulah,i jenis kalau dah suka yang tu je lah....ingat raya ni nak beli satu yang baru...suggestion?hehehe...





My diary ler..sempoi kan pakai buku log je....wakaka...coretan bertahun2 yang lepas ada dalam nehhhh...bila baca balik sungguh syiokkk....





oh i memang suke sejuta kali handbag kaler merah.......tapi ni da "season in the sun"huhu...




yups..i memang suka handbag kaler2....especially kaler ni...tapi ni pun da buruk tapi sayang lagi.....hukhuk....




suka sangat blusher Revlon nehhh tapi cari punya cari dah xde....huks:(




suka highlighter Loreal nehhh...tapi pun cari2 xde dah....uhu uhu...nasib yang ni xhabis lagi...




Pario ni beli masa pergi Pulau Perhentian...suka kaler and corak dia....n dipakai masa gi Krabi.




i love red....lagi2 shawl serbaguna ni.leh buat tudung,buat pario n leh buat selimut time tengok wayang....heeeeee...:)))

so for now nilah barang2 yang i suka n sayang....nantila part 2 yang xtau bila...wakaka....:D..seminggu nak lupa kalau hilang nehhh,yang sebulan xleh lupa nanti2 lah i share ye....hihih.....:D

2 comments:

Bahiyah? said...

ya Allah, kak.. cantiknyaaa handbag merah ngan biru (ke turqoise?) tuu. pandang sekali terus jatuh cinta ..

azlina_muhammad said...

kaler biru dear....haah akak pon suka handbag kaler2....:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...