CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Monday, 18 July 2011

Semoga Cepat Sembuh:)..

Assalamualaikum...

~ Sabtu lepas lawat my cousin,Pjie kat Hospital Sungai Buloh.Xsangka dengar dia masuk ICU because of sakit jantung.Actually memang dia sakit dari kecik lagi cuma kali ni paling teruk.

So masa melawat kul 12.30 till 2pm je..so kitorang agak rushing dengan jalan jem lagi...aduihhhh...kalau jalan jem naikla Subaru ke,Skyline ke,Porshe ke...memang xkemana gak....wakaka....

So sampai betul2 kol 2pm,ngan tersalah masuk pintu lagi.Siap parking bagai, konfiden ke bahagian kecemasan,padahal kene ke main entrance..kua3...

So kitorang tunggula kat luar untuk masuk 4.30pm nye turn melawat,pakcik i pun ada...n cousin(Kak La n family)  from Pekan pun baru sampai...




Sembang punya sembang,tetiba lapar so me n adam g makan jap memandangkan yang lain dah makan...we all makan kat Enzo Kopitiam kat dalam spital tu gak..


Macam2 ada,westen pon ada..niat dihati nak makan Nasi Lemak Ayam Goreng tapi xde,so makanla Nasi Lemak Ayam Rendang...same goes to Adam...n minum Teh 3 Layer...rasa cam cendol pon ada...huh huh...




cam biasalah,i yang siap makan dulu dari Adam n then snap2 gambar dia...kuhkuh...




with my cousin..lama gak kitorang xketemu nehhh...




Masa nak masuk ICU,agak seram sejukla gak...yela setiap kali masuk dua orang je,and kene pakai cam apron camtu...bila turn kitorang,tengok pulak keadaan Pjie..rasa sedih sangat...nampak dia susah nak bernafas..kencing pun ikut saluran,tiub pun penuh kat tangan,mulut,hidung...nampak dia xselesa,...:(


bila tengok sekeliling ada pesakit yang dah tua n xsedarkan diri rasa cam insaf n sedih sangat...kesiannya kat diorang tapi nilah hidup kan...kita pun xtau apa akan jadi kat kita di masa akan datang...




Ramai datang nak melawat kaum keluarga n saudara mara kan...apa yang boleh dipuji,nurse2  hospital ni sangat baik n peramah.Apa yang kita tanya,dijawab ngan elok je...condition hospital pun baru n canggih.


After melawat Pjie n masa tu jugak dia dipindahkan ke CCU,kira keadaan dia dah stabil sikitla...alhamdulillah..


so after that,terus ke KL teman hubby setelkan kerja..dalam kul 3pg rasa sangat lapar dan melencong ke McD...i kalau Mcd suka makan Mc Chicken and Spicy Chicken Mc Deluxe je...ngan ayam goreng dia...sedappp....


dah kol 3 pagi pun still ramai kat McD.....




Adam makan Big Mac la cam biasa....kuhkuh...




Da siap makan,chit chat sebentar...kul 4.30pg gerak balik Shah Alam n zzzzz....

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...