CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Sunday, 24 July 2011

Movie Date with Lil Sis n Lil Bro~Harry Potter and the Deathly Hallows

Assalamualaikum..

~ Kebetulan hubby ada keje kat Kuantan,so decide nak bermovie date~HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS ngan my lil sis n lil bro.lagipun ni yang final...pasni dah xde dah Harry Potter...huuu..


Actually i memang minat cite2 fantasi camni cuma yang Harry Potter ni i xdela ikut dia nye turutan,ada tengok n ada yang xtengok...



Harry Potter (Daniel Radcliffe), Hermione Granger (Emma Watson), dan Ron Weasley (Rupert Grint) adalah 3 karakter utama dalam cite ni...diorang ni start berlakon cite dari kecik sampaila dah meningkat remaja haa.....



 ha ni time kecik agi...comel kan.....:)



Lil sista n Lil Bro...


Kali ni mereka bertiga terpaksa mencari dan menghancurkan kunci kekuatan Voldemort (Ralph Fiennes) dan mereka xde banyak masa sebab Voldemort dah plan nak isytiharkan perang.


Geram je tengok muka Voldemort nehhh...cam ikan pon ada.....huhi....



Diorang bertiga ni perlu berjuang sendiri sebab Professor Dumbledore (Michael Gambon) dah xde untuk kawal mereka bertiga. Dalam journey ni,Harry secara xsengaja terjumpa rahsia kuno:Lagenda Deathy Hallows.



 Pada waktu yang sama gak,peperangan tetap berlaku n xdapat dielakkan. Voldemort kirim Death Eaters untuk ambil alih Hogwarts dan cari Harry Potter untuk diserahkan hidup2 pada Voldemort.
Kalau nak tau lebih lagi kene tengok sendiri...wakakakaka.....:D..yang kelakarnya, ada jugak time2 i terlelap...cam ngantuk gile..bukan sebab cite xbest tapi i yang tidur malam sebelum tu....kuikui..
Nasib baik ada my Lil sis,dia yang bercakap secara x langsung kejutkan i...kehkeh...


Comel si Emma Watson nehhh...(agaknya sebab main hambek jela barang kat Watson kennnn...kih3)

Then after muvi,xtau nak makan pe...then my sis ajak makan KFC...xpela mana2,i oke je(padahal memang feveret forever pun KFC nehhh)...lagipon da lama xmakan KFC kannn....pilihan i op kosla "original"hehehe...

Nila adik bongsu i,now dah tingkatan 3...minat betul ngan K-Pop...haihhhh...

okeyyy dah bergambar,makan lok...lapau nehhh....hehe...


Taraaa...dah habis....i memangla xmakan roti ni...kalau my hubby yang ada,dia yang slalu habiskan.....hurmmmm...

Credit to Lil bro....kehkeh...(sempat ber-quote bagai,kalo dah rajin memangla cam gitu)

Then before balik,nak g jumpa hubby jap kat Esplanade,Kuantan...dia lepak kat situ...
....

ha watpe tu...list baju raya ke....kuhkuh..


Lepak minum je jap before balik....(nape mata lil bro cam gitu,3 4 kali ambik pon camtu)...layan jelah labu...hikhik...


 Love u banyak.....(mode:gedik)


i biasalah minum nescafe...memang xle tinggal lagi buat masa skarang ni cuma dah kurang la compare ngan dulu....kadang2 satu hari i xminum pun...kalau dulu 2,3 gelas sehari....hukhuk...

Okeyy pastu masa untuk balik.....daaaaa....











0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...