CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Saturday, 2 July 2011

Movie Date ~ Transformers(Dark of the Moon)

Assalamualaikum...

Tengah2 masak untuk lunch,skali Adam cakap jum tengok Transformers 3????i cam haaa??yerrr ad hock nye plan camni memang slalu terjadi....xdela masanya we all nak plan"ok wekend ni kita kua tengok wayang k..."...xde n sangat jarang berlaku...kukui...asalnye i fikir nak tengok next week...tapi hubby dah offer awal.."ibarat bulan jatuh ke riba" dan "kera mendapat bunga" la kan...kekeke....

Apalagi terus masak cepat2 n bersiap!!!!

 Setelah hampir setengah tahun tunggu cerita ni kuar akhirnya dapat tengok...yeeehuuuu....tengok pun kat Bukit Raja..kekeke..okla kan watpe nak g jauh2 kalau ada yang dekat...wah gitu!!(padahal ngajuk ngan Adam coz xnak tengok kat Curve,haha)..xla sebab pastu hubby nak g servis si hitam manis saya kat Klang tu haaa...heheh...

Tiket wayang kul 5.30pm,so baru kul 5pm...maka kami pun berpusing2 la dalam Jusco tu...hehehe....



Ok,kejap je dapat window shopping...nak shopping next time le jawabnya...hihi...


Ok now...xsabarnye i....hehe...bayangkan setengah tahun tunggu,keke..rasa cam panggung xbukak pun nak terjah je masuk,padahal kalau masuk pun bukan diorang terus pasang kan??tunggu oranglain gak...haha....tapi em cam gitulah perasaannye...hehe...


 beli pop corn dulu....sebagai kudapan sambil mata melopong tengok Mr.Optimus Prime and My Bumblebee...:)

awaq camtu???ntahla.....kuikui...


Macamana boleh terjebak ngan cite ni off course la from my hubby..ingat lagi masa dia ajak tengok Transformers 1?i cam haaa????cite kartun tu ke?xmaulaaa....skali dia cakap serius best...n i pun tengokla sebab Adam ni kalau dia cakap best mesti i suka...almaklumla citarasa sama....kua3...so bila tengok yang 1st memang best n kelakar lagi ngan mak ayah si Sam Witwicky tuh...so sejak tu la i jatuh cinta ngan cite Micheal Bay and Bumblebee...hehe..


Micheal Bay yang sangat kreatif and talented...aouchhh...dah xsabar plak nak tunggu Transformer 4...huuu...


Xpasal mata i terbuntang setiap kali keluar kereta2 nih...yang hubby plak cam biasa lah..."gilerrr lawa la..."tu je yang kuar dari mulut dia.....kehkeh...


satu yang sedih my Megan Fox dah xberlakon untuk Transformer 3 nehhhh...huuuu...i prefer dia coz dia lagi talented dari Rosie Huntington ni....cara berlari pun i suka Megan Fox lagi...boleh camtu????haha...


Rosie Huntington-Whiteley ni memang sexy la...tengok bibir dia tuh...mana xnya kan...model Victoria Secret tuuuuu....

hehe..masa Transformers 1 ni naif je muka Megan Fox kan tapi still cantik...heeee..

Pastu biasala cucuk tang sana cucuk tang sini...tapi still cantik n hot!

alaaa nak Megan Fox.....hihih...

Transformers 3 ni bagi i cite dia dah jadi berat sikit,lagi2 character robot pun dah bertambah..di tambah plak robot kecik2 yang kadang annoying plak tengok...hahah..jalan cerita ok..effect sangat terbaik...overall masih TERBAIK la bagi i...

Memang cemas bila Cybertron hampir berjaya bawak turun ke bumi...n actually Sam berjaya bunuh one of Decepticon by himself..bila tengok rasa cam cemas je...wut happen after dis???wut happen after dis???(cam gitulah dalam hati,hehe)

and yang xbest tengah syok duk layan..dahla i jenis lambat "pikap" sket..ada pulak suara budak menangis...i xmarahkan budak tu tapi marahkan parent dia..anak dia dah menjerit sampai menganggu tumpuan oranglain,x jugak nak bawak keluar...haihhhh xfaham i...

kita fahamla budak kadang xselesa bunyi bising ke apa ke kan..sejuk sangat ke mana tau....last2 kene "shhhhhhhhh" ngan oranglain,baru nak bawak keluar....haishhhh terganggu tumpuan mak kejap...


kalau korang layan cite ni,mestila akan rasa keakraban diorang ni kan....ibaratnya bila Sam ni nangis,u all pon nangis skali,...tula jadi kat i...punyala touching setiap kali aksi2 sedih ni...cam Bumblebee i yang jaga plak...nasib gelap,hubby xpasan....kuikui...


Shia Labeouf ni memang bestla tengok dia berlakon,sangat2 real..padahal masa blakun bukan ada pun robot2 tu kan...tapi i suka tengok dia dalam Transformers je,kalau dalam cite lain cam xsesuai gitu...ntahla....


Si Josh Duhamel buah hati pengarang jantung Fergie pun ada...:)


Agent Simmons ni plak memang kelakar...dia la yang buat aksi2 kelakar sket bila aksi2 yang lain banyak cemas je kan...kunun2 dah nak bersara skali ada kes baru tentang Autobots,pe lagi lajula dia....hahaha...


So overall,kalau ikut i still boleh layan...still TERBAIK bagi i...cuma i prefer Transformers 1 and 2 lagila rasanya....tapi puashati dapat tengok n thanks to Hubby ku....Love u infiniti...:)...cuma xsempat ler nak servis si hitam manis gara2 cite ni 2jam 30min...kua Jusco dah gelap...



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...