CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Wednesday, 20 July 2011

A moment with CikYah @Tasik Shah Alam

Assalamualaikum...

"Na...aku rasa nak makan kepok lekor n goreng pisanggggg"....jap bagi i 5min nak fikir kat mana....hihi....waktu dah menunjukkan pukul 5ptg...hopefully ada la tempat yang bukak lagi kennnn....

Cari punya cari tak jumpa tempat yang leh duduk2 sambil makan cendol ke,kepok ke,goreng pisang ke...banyak yang kene tapau...

So i decide jum kita tapau and g makan kat Tasik Shah Alam....Cik Yah cakap"okeyyy jumm...."


so kitorang tapau cendol n goreng pisang n beberapa ringgit kepok lekor....heeeee....uncle ni slalu kat depan KPJ Selangor,Seksyen 19 ke 20 ntah...hihi...


Actually kami nak lepak sembang je,ntahla buat masa skang i think Cik Yah betul2 perlukan i...untuk teman sembang n i hope dia akan makin ok n strong...wish u happy always after this dear...i know what u been through n always be there for you...


Petang2 camni sebenarnya lebih afdal kalau membuang lemak tapi kami menambah lemak2 yang ada...xpelah bukan slalu kan.....waka waka eh eh....


sedap betul cendol tu,dekat je ngan umah den...asal la den xpenah torai before nehhh....heheh...


kitorang lepak sambil memandang masjid Shah Alam...sangat mendamaikan..ada alunan ayat2 Al-Quran lagi....rasa cam bulan puasa laks...

da hampir maghrib so we all balik....next time lina,ko pegi jogging ye jangan nak malas2...hahaha...:D

Sekian

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...