CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Tuesday, 26 July 2011

Makan Durian Tak Hengat Dunia...:D

Assalamualaikum..

Jumaat lepas my mum blanja durian...yehuuu...i  ingat memula adik2 i memain je nak g piknik makan durian...hihi...skali betul u....heeeeeeeeeee(sengih sampai telinga)

wow Cik Kulin dah sampai Neram...hihi...


Tengok abang ngan kakak,mestila kene ada susu botol kennn...kalau x uwaaaaa.....




peace....



Terbaik x port kitorang?terbaik kan...lawa je...sangat syok sambil makan2 n lepak2...


Tengok isi dia tu,perghhhh memang terbaik...best n lembut je..manis sume cukup...haishhhh terliur plak....huks!satu kg RM8....puashati....


haaa...i pun pandai tau kopek durian....my mum memang power!my hubby failed...kuhkuh...sebab dia asalnya xsuka durian....xsure plak bila dia start suka....heheheh...


Nak lagi tu kan....mana cukup makan seketul dua...heheh...




sedapnyeeee....


nyum2.....tengah syok2 lepak ada biawak berenang2....tapi kami xpanik sebab ala,dia bukan kacau kitorang pun,memang tempat dia bermandi manda agaknya kan...




ha tu dia....i ingatkan buaya...(kadang2 i ni lembap gak,xkan ada buaya tempat rekreasi cam gini,hehehe...ampunkan patik)


diorang ni sukala cik adam pun join the club....hihi...



apa tu kakak?kakak ni macam2 dia jumpa....hahaha...




Best gile...nampak cam sikit kan tapi puas gile makan sampai xlarat dah...siap ada lagi dalam kete..;)




Me n my sistas yang memang kaki bergambar nehhh....



hua hua hua...



with lil sista...dia ni penggemar nescafe juga...hehehe..





we love each other:)




my sis n anak daranya yang comel bangat...Nur Fakhira Dania Mohd Rosmaini....




ni adik bongsu yang dah penat bergambar sendiri la agaknya...biasalah remaja kan....




Love dis pic.....:)




Tengah2 syok ber-photo,buah kelapa gugur..nasib baik xkene kitorang....uishhhh parah gakla kalau kene nehhhh....2 biji gugur,satu kering n lagi satu meluncur laju masuk dalam sungai...huhuhu...



abang nak g mana tu.....xpenat dia berjalan ke sana sini....hikhik...tu miow nak kejar abang tuuu....(semacam putih je miow????kukuku)




Tengok Cik Adam suka menyakat abang Faris....hihi..




Love dis pic....my sista ni da pegnen 7 months tapi still look hot kan?????






ok x i edit?mood edit 100% ni jarang2 ada tau...hehe...




this is my family....hehe...ada lagi yang xde nehhh...biasalah masing2 da besar,program clashla kan...my dad pon xpat follow ada hal so tugas we all la entertain our lovely mummy....hehehe....




Before balik singgah Restoran Sungai Kita kat Esplanade Kuantan,suka makan kat sini..kitorang slalu makan ikan siakap stim kat sini...tomyam putih dia pun sedapppp...


so sape2 nak makan ke minum ke silakan,i kenyang lagi....dan sebenarnya teringatkan tomyam kat umah yg my sis buat...sedappp....




"hello hello papa nak order makan apa ni....."kata abang Faris..




Cik Wa n Ejak biasalah memang kaki makan...(nampak menarik tuuu)hikhik....my mum pun xmakan,xlapa lagi katanya....






Okey jum balik.......vrommmmm....

2 comments:

eiyzniey said...

best nyeee duriannn

azlina_muhammad said...

best..sesekali dapat makan kan....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...