CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Monday, 4 July 2011

Jom...

Assalamualaikum...

Niat di hati nak buat beberapa entry for today suddenly my buddy call ajak teman g Johor...Lepas minta izin dengan my sweety hubby,i pun nak bersiap2 la ni...sempat kemas umah jap...n kemas pape yang patut..cam charlie chaplin gakla jadinya...kekeke...

Caj blackberry jap kasi full2...yela my blackberry batt ni pon da kong bebenornye...laju je turunnye(ke sebab asyik berFB n chat??xjugakkkk...rasa lainla compare ngan baru beli dulu.....ke alasan nak hp baru????hahahaha....tu ada sket...kekeke....

Hopefully we all selamat pergi dan balik...lagipun dah lama x drive jauh2 ni....kalo dlu drive ke kemaman kol 11.30mlm selamba je..kalau ngan Adam,dia selagi boleh nak drive tapi sian tengok ngantuk,biar mak je yang drive dari terjadi perkara yang x diingini...heheh...

daaaa.....:)



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...