CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Friday, 8 July 2011

Imbas Kenangan Masa Kecik Memang Beshhhhh:D

Assalamualaikum...

3 days spend time ngan my friend,Yah sangat2 bermakna....kitorang sangat jarang berjumpa tapi keep contact through hp jela...

Befora Yah balik,kitorang lunch sesama kat Ali Corner,dekat je ngan umah i...



Cantik kan handbag Yah tu...it's from Harrods...suka kaler dia...



I? mestila nak interframe skali....wakaka....Actually lama xpakai tudung ni...sayang plak,beli then pakai skali je...naseb baik i jenis yang tak mengikut fesyen sangat...ikut hati sendiri je...rasa nak cuba,i cuba....haha...i suka pakai apa yang i selesa....






Hajat di hati nak makan roti telur,almaklumlah rasanya da 2 bulan xmakan....tapi xde plak,cam pelik je pulak roti sume habis....hukhuk...so kami order Mee Goreng Mamak...sedap dimakan panas2...kalo sejuk?xtau....haha...




Then sembang nye sembang...yeahhhhh!!! Yah come out with very BIG plan...hopefully ada rezeki kitorang buat BIG plan nih...tapi xdela dalam masa terdekat ni,kene buat survey dulu pape yang patut.....oh i"m excited...now concentrate on modal jelah..


Banyak yang kitorang share tentang life masing2...imbas balik kenangan zaman kanak2 kelakar je.Dulu i suka sangat tidur,dia datang umah i je,i tengah tidur kat beranda...mana xnye,tengah baca buku,angin plak sepoi2 bahasa Arab...i pon zzzzzzzzzzzzz.....


Dia pulak jenis xtidur siang...haha...kitorang pun dulu ada gak bergaduh...haha...padahal kalah main bola tin je..tapi biasa ar,pastu baik balik...wakaka...

Ingat gi kelas malam sesama naik basikal BMX xsilap....dia?duk tengah2 atas batang tu...sakit bontot...hahaha...dia ingatkan i dulu suka sangat minum Milo,kalau buat air Milo pekat gile siap2 kene marah ngan my mum....Milo setin kejap gila habis....haha...




Lebih kurang cam ginilah beskalnye...he4.I pun da lupa nape my dad belikan basikal BMX,adakah sebab i aktif cam jantan dulu2....hahah....tapi ada gak lagi satu basikal yang ada bakul xsilap.....tapi nape i xbawak eh...hmmmmm....

Kalau ingat zaman dolu2,perangai i ada peliknya jugak,suka ratah belacan....kahkah..and suka sangat makan telur masin,orang sini panggil telur asin kut...sanggup xmakan nasi kalau xde telur masin.....hahaha...


Pas sembang sume,then Yah balik Putrajaya..Next week insyaAllah kita jumpa lagi k:)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...