CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Thursday, 28 July 2011

Go Go Harimau Malaya...

Assalamualaikum....

Oh malam ni Malaysia lawan Singapore eh?oh rupanya pusingan kedua ASIA kelayakan ke Piala Dunia....hmmm...camnila nasib den yang xbape minat bola nehhhh....tu pon tengok kat status2 FB,masing2 mendoakan Harimau Malaya kita menang....(bagus gak FB nehhh,cam reminder laks)

Walaupon i xminat bola,tapi i tahu sebelum ni Malaysia kalah 3-1 kan....harap malam ni bolehla tebus kekalahan minggu lepas tu...hehe..me n Adam dua2 kureng ngan bola...ntahla kenapa pon xtau...huks.tapi Adam tu bleh je layan kalo ada geng tu,bersoraknye kemain jugak tu...hihi...

Tapi pernah tau layan ngan kengkawan kat Rasta,ok je...cuma kitorang kene layan reramai gitu...baru meriah gitu...hehehe...


cerita bab2 bola ni teringat abang i yang num 3,punyala minat bola..kalau datang umah my mum,mesti bukak bola...kadang kitorang duk layan cite best,baru pergi dapur jap...eh dia dah tukar channel....telan air liur jelah kitorang...nasib baik kitorang sume sayang dia....hikhik...

terkejut gak katanya 85,000 tiket kat Bukit Jalil dah sold out!!!gilelah....bagus rakyat Malaysia ni memberi sokongan yang x berbelah bahagi...

apa2pun hopefully malam ni kemenangan di tangan Malaysia....yehuuu...


All da best Harimau Malaya...aummmm!!!!!


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...