CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Sunday, 24 July 2011

Dapat mam time ni sedap gak nehh...

Assalamualaikum...

~ Balik kampung memang syok kalau makan budu n ulam-ulaman lagi sume family members suka lauk pauk camni...my family suka makan simple2 je...tu yang beshhhh....


sangat simple kan????but i like it so much...ulam2 is my feveret...:)..budu tu kalau taruk serai,bwg merah n pelam lagi terbaik dari ladang...


ni my mum bakar ikan...sangat yummy cicah budu.....slurppppp...


cicah plak ikan singgang ni ngan budu...ye memang sangat terbaik lagiiii....

Bye2 Xiao Dre...Mandy mana ntah pergi berjalan...huuu...

 so dah pas makan,tibala masa untuk berangkat pulang ke KL...kene terima hakikat bahawa Suri memang dah xkan balik...tinggal la Xiao Dre n Mandy berdua je...:(


Ambik CikYah kat umah sebab dia ikut skali balik KL,then dia bawak aiskrim Poli ni....warghhh lama gile xmakan...dulu siap buat sndiri kat umah....aiskrim poli Milo....yang i makan kat atas bubur kacang...sedapppp...


Then my hubby speeding cam biasalah...ada satu kete Nissan lama punya laju,duk je kat belakang...xsempat nak tinggal....siap angkat2 tangan lagi diorang ni....kata i"kete abang Nissan tu memang laju...terbaik..."


siap meter da rapat nehhhh.....kene tukar enjin jet plak....hihih...


Dengan xsemena2 ujan turun lebat gile...huhu....risau gak kut ribut teruk tapi nasib baik kejap je...


Kalau tengok betul2 nampak kan kabus je...best gak sebab sejuk jer...then singgah KL coz hubby ada keje sket....




2 comments:

Noor Aznida Muhammad said...

dapat makan budu ngan ulam ulaman memnag best gle....siap bertambah2 tu....

azlina_muhammad said...

tu ar pasal....dakpe..aku da bawak budu....kih3...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...