CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Thursday, 14 July 2011

Cik Epal Komen kat Blog i?????

Assalamualaikum...

~ Today sangat happy dicampur dengan extra happy coz u know y???y??Cik Epal komen kat blog i....i dahla new blogger,sudi Cik Epal menjenguk ke blog i...hehe...Thanks Cik Epal...

Untuk sape2 yang ber-blog mesti kenal habis ngan Cik Epal yang famous ni kan...ibaratnya kalau dalam bidang nyanyian tu Siti Nurhaliza famous,dalam blogging ni Cik Epal cam Siti tulah...hehe...

 pic:from blog Cik Epal

ha nilah Cik Epal...dahla cantik,sweet,kelakar,famous n merendah diri pulak tu,suka attitude dia...makin respect n support dia dalam bidang blog-blog nehhhhh....hehe...

Actually,i ber-blog ni pun saja suka2...mungkin i nak ada satu saluran yang i boleh bercerita so suddenly i fikir y not i blaja ber-blog...rupanya my sis Noor Aznida Muhammad dah setahun ber-blog...senyap je ekau ye..hahaha...i pun banyak belajar dari dia...thank darl;)

pic:from blog Cik Epal

Tengok Cik Epal ni...kelakar kan?leh buat hari i ceria lagi2 kalau baca entry dia yang kelakar2 tuh...sape2 yang nak baca blog Cik Epal leh klik kat SINI.sorry eh Cik Epal ambik gambar u barang seketul dua...jangan marah ye nanti cepat tua.....kekekeke....:D



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...