CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Friday, 8 July 2011

Ber-Johnny Steamboat ngan My Lil sis..:)

Assalamualaikum...

Actually agak frust sebab my family xjadi datang this wekend...padahal kitorang dah plan nak jejalan sama2...g Ikea,g Jalan TAR....hmmmm....nak jejalan pon xbest gara2 isu bersih-membersih yang xsudah ni...kalau sangkut dalam roadblock je buat ape kan...

So i decide nak balik kampung dalam masa terdekat maybe this week or the other week.Lagipun dah nak masuk bulan puasa kan....kalau bulan puasa nak jejalan siang xbape nak bestlah...kang ada terliur tengok itu ini...haha...pastu telan airliur banyak2 kali,ish2 xpatut berlaku tu....kekeke...

Kalau balik kampung mesti g jejalan ngan my sistas yang memang kaki berjalan lagi2 lil sis,zura tu....dia memang aktif bab2 hang out ni....kiranya kalau bagi tugas tukang rancang aktiviti apa nak buat time hang out,sume dah ada dalam kepala dia....hehe....syabas bete...:D

So sesampai je i kat Kuantan,Zura ambik i....My hubby xbalik coz ada urusan,so i balik sorang2,i naik bas jelah...leh tidur n sejuk plak tu...hehe...terus ke East Coast Mall a.k.a ECM.(kiranya mall paling famous kat Bandar Kuantan la,hehe)..n tengok wayang pun cara gak nih,so usha la tiket cite Priest...nasib baik ada...so ada masa sikit terluang,kami isi dengan aktiviti makan-makan....hehe...


Ramai betul manusia2 nak tengok wayang,lagi2 jejaka....tu i tanya my lil sis,awaq ramai no jejaka2 malam nih???my lil sis cakap memang slalu cam gitu lagi2 wekend....oooooo....


*pic ihsan google


Sebelum i balik lagi,Lil sis plan jum kita makan Johny's Steamboat????so i pun ok jum!sebab i pun dah lama xmakan...hehe...n dia order ais krim tu,uishhh besttt....yummy!!!




hihi xsabar kan nak mam cik Zura???dahla lapar gile nehhhhh....sila habiskan semua ye cik Zura...kekekeke...kami order Tomyam...best>>>


*pic ihsan google



Kitorang order set untuk 2 orang,huuuu agak banyak gakla sebenarnya...jenuh nak habiskan,cam nak meletoppp perut den...cik Zura pun nampaknya surrender....hihi...


Dah habis makan cepat2 ke panggung,kami adalah pelanggan yang terakhir ye di kedai itu...kikikiki...burrrppp alhamdulillah....



Time for PRIEST...(cite dia bestla gak...bolehla layan,hehe)






0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...