CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Saturday, 30 July 2011

Ben Ashaari dan Blogger

Assalamualaikum...

Ni kiranya firstla nak join abg Ben nye segmen blog....xtaula ni sempat ke x katanya tutup kol 10malam nehhh....internet lak lembap cam siput sedut....huks.

Dahla i pon terkial2 kalau nak buat entry...maklumla dak baru blaja ber-blog...hihi...ni nak buat link gambar pon xreti...sesape yang sudi tolong ajarkan ye.....:))))


Klik sini nak tengok segmen abg Ben..

Segmen abg Ben kali ni nak cari gambar terbaik...alamak i manala ada gambar terbaik abang Ben? tapi gambar best yang pilih untuk segmen ini adalah gambar nehhhh....


Apa yang best off coursela i ngan my family g piknik makan duyan...hehe...tengok tempat tu,
                terbaik x?dekat ngan sungai gitu....and durian dia very2 maveles....nak lagiiii????????heheh....

Ni aktiviti last ngan family before puasa menjelma kan....bila dah puasa dah xleh,
tunggu lak pas raya baru leh plan.....:)))))

P/s: bulan puasa jangan tengok gambar ni..kang xsenang duduk g cari durian plak...batal puasa...wakaka...



13 comments:

Ashraf Jalil said...

pesta durian!! Yeahh!

azlina_muhammad said...

yeahh...best:))

farah hanim said...

wahh
seronknye bersntai2 :)

AMMAR YASIR said...

Mintak durian sikit

Kalamhati said...

nice pic!=)

Yumida said...

arghhh!...durian!!! bez nyer... hmmmm telan air liur..nak sket!....

salam ziarah n happy berblogging yer..

mawarseri said...

adoilah....mmg tgh mengidam wpun x mengandung...hihii....aritu balik meswia x dan nak makan, nampak tepi jalan je....bila tgk ni mmg nak kena pi cari...bak sikit..

Lelord said...

uwaaaa gambo durian...harap2 balik mesia nanti ada lg la

BiNtaNg HaTi said...

dan2 mengidam nak makan durian...adesss!!

DoodleLicious said...

freshnyer duyan duyan tuuu ^^

mrs puex said...

Salam kenal..

singgah dari segmen abg ben..

dah folow u..nnti klo free singgah n polow blog ai kat sini :

http://mrspuex.blogspot.com

hepi blogging!!

Atiqah Wadiah said...

mkn duyan di tepian tasik..mmg masyuukkk..hehe :)

azlina_muhammad said...

thanks alot guys....memang sedap gile...next time kalo i g piknik lagi jomla join....hehe....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...