CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Wednesday, 15 June 2011

Tukar Gaya Sketttt.....

Assalamualaikum..

One day tengah chat ngan zura(my lil sista),dia bagi i link cara2 pakai shawl ala2 Hana Tajima gitu...actually dah lama dah dengar nama Hana Tajima nih,tapi ntah nape i ni cam liat je cam belek2 gaya dia pkai shawl...mungkin sbab nampak cam remeh kut...sebab i jenis suka yang i dah biasa pakai....n seriously i memang peminat shawl dari dulu..pernah ada satu trend tudung syria famous,i adala beli dua nak try pakai tapi pun xjalan.....haha...ntahla bagi i,i xreti nak gayakan tapi tengok orang pakai cantik je....:)

Ingat lagi ngan nida(my sista jugak tapi muda setahun dari i)kira kitorang ni 3 puteri ditengah2 9 adik beradik.atas 3 laki n bawah kitorang 3 laki...hehehe... beria2 tengok kat FB,then cepat2 beli..siap kadang2 bertanding ngan dia sape cepat dia dapat...haha....but now,shawl2 tu pun banyak yang xpakai...kua3...

hah,si nida ngan i ni mmang suka pakai shawl..kadang i blajar ngan dia,suka tdung dia pakai macam2 la...haha...tapi yg si zura ni dia suka tengok2 belek2 video kat youtube so jumpala dia n dia share ngan i...bagus jugak adik i ni...hehe...atleast i sedar diri yang pakai shawl camni xdela payah sangat...hihi....malah lagi simple...

So belek2 punya belek i tryla pakai...actually ni untuk shawl yang jenis keras sket supaya kain tu terletak je atas bahu...memang sangat simple..but it's a bit different from yang Hana pakai but for me,as long as u selesa pakai ok je coz sometimes bergantung pada material shawl gak...xsemestinya u follow exactly macam dia pakai kan...add your own style a bit should'n be a problem...

so ni gambar close up...memang diff la dengan yang i pakai sebelum ni...i loooiiikeeee:D


Bagi i,tudung ni banyak colourful so i matchkan dengan baju hitam kosong je that akan membuatkan tudung ni lagi nampak menyerlah.i suka yang simple2 je...add long necklace pon ok,lagi make your style like wooowwww!!!

P/s: so u guys yang nak cuba bolehla try k.Hana Tajima Shawl Tutorial...:)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...