CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Wednesday, 29 June 2011

Suri oh Suri.....baliklaaaa....:(

Assalamualaikum...

Xdapat menahan kesedihan bila my lil sis gtau suri da xbalik for 2 days.Suri is actually my family's cat kat kampung...memang jadi kesayangan sumer sbab we all start jaga dari kecik lagi...dari togel je sampaila besar panjang dan berbulu lebat...sangat2 comeyyy...ayah i memang suka kucing,tu pun dia ambik masa nak terlanggar kat mana ntah...sian comot je masa tu....






Suri pun da ada anak teruna nama Xiao Dre n Mandy.Dua2 jantan n bulan lepas kut dia beranak lagi tapi sume orang da cop.satu yang tinggal untuk kami hayat xpanjang pulak,redha jelah...

Ntahla,i sangat2 sentimental n sedih giler bila my lil sis(zura) gtau malam tdi hilang,mungkin sebab sifat sayangkan kucing da ada balik.Actually dulu masa skolah rendah i ada kucing nama Nora.Tapi suddenly mati,rasa sedih gilerrrr n siap buat kubur...then ada lagi satu i ambik kat sekolah,warna hitam...masa tu famous cite "miss comet",so i bagi nama comet...tapi bila da besar dia hilang camtu je...

Start da masuk belajar i dah xhiraukan kucing sangat sampaila jumpa Adam yang memang sayangkan kucing sangat2 n my family pun ada bela kucing lagi pastu...sampaila my dad bawak balik suri ni,..makin besar makin adorable...comey sangat n xbanyak karenah...paling mahal suara dia...memang susah nak dengar,time dia lapar je bru kuar suara...manja sangat...


 Ni time lapar nak mintak makan....comeynyeee...


Bila dia da hilang camni,i tau my lil sis la yang lagi rasa kehilangan dia sebab dia yang selalu mengadap tiap2 hari,bagi makan sume...mesti lagi sedih...adik i yang bongsu(ejak) pun mesti sedih...senang cite sume la sebab da lama dia ngan kitorang...


My bro padil yang duk kerja kat pandamaran ni pon baru tau agaknya...frust jugakla dia...dia pun suka melayan miow2 kat umah tu...huuu....


my sis baru msg gtau suri still xbalik lagi n my dad pon cakap maybe dia mati kat mana2...pahitnye untuk terima...nape xmati kat depan mata je at least kitorang x tertanya2 camni...tapi nida cakap maybe dia tau we all sume sedih kalau dia mati depan mata.....aaaaaaaaaaaaa sedihnyeeee:((((




Hopefully suri balik n ada lagi entry i yang happy2 sebab suri da balik tapi if suri da xde,we all sume redha...walaupun kesedihannye hanya Allah yang tau....




We Love U Suri....baliklaaaa.....



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...