CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Tuesday, 14 June 2011

Kisah Cekodok di Hari Selasa...kuikui:D

Assalamualaikum...

Such a long day today...boring sngat2...xtau nak cakap macamana.Ntahla slalu xrasa camni,rasa nak my hubby ada je depan mata ni...maybe sebab malam tadi xsempat kuar makan ngan dia kut,punya duk pk nak mamam kat mana skali tertidur.....zzz....tidur dalam kelaparan...:(

Then,pepagi lak hubby da kene kuar ada urusan.Memang xde mood nak buat pape lagi2 rini 1st day penyakit kaum perempuan.Nasib baik selsema and batuk da surut.huh!so tengah duk boring2 layan fb n baca blog2,lapar giler la pulak...nak masak nasi xrasa nak makan nasi,tapi mulut rasa nak makan cekodok...so gagahkan diri buat...ala bukan lama n susah sngat pon buat cekodok kan...xsmpai 15minit pun....hihi...

Bercerita pasal cekodok ni,teringat lagi 1st time buat betul2 lepas kawen ngan adam.Almaklumlah,xpernah buat....message my sista n MIL minta tunjuk ajar..memang semangat nih,lagi2 plak feveret adam...adam pun bukan main ambil bahagian nak tolong...so upacara potong memotong diserahkan kat dia...bila part nak goreng,asal lah cair semacam je...dah lempeng plak jadinya...hahahaha....nape jadi lempeng?sbab bancuh ngan air panas,(MIL n sista xgtau pun bancuh ngan air panas,i pun xtahu nape g bancuh ngan air panas,wakaka)apa da linaaaa....so apalagi gelak sakanla kitorang...haha...

Bila dah berkali2 buat jadi la kan.Gagal skali bukan bermakna gagal selamanya kan..kekeke.So tengah layan "Nora Elena" nie,jomla mamam cekodok bawang i nih...haha...

Aloh sikitnyeee...yela sebab i sorang je pun makan...hahah...:D

4 comments:

Noor Aznida Muhammad said...

kihkih...kalau nak rangup campur la sikit air panas...jgn la guna sumer air panas...huhu

azlina_muhammad171 said...

oyeke....1st aku buat letak sume air panas...haha...lembik loli jadinyeee.....kahkah...

daria baizura said...

kene pandai balance air panas ngan sejuk..;P

azlina_muhammad171 said...

skang ni aku buat xletak air panas langsung...kene gak ke?kuikui...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...