CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Sunday, 26 June 2011

I'm thinking bout this....

Assalamualaikum...

~ Lama perkara ni bermain kat fikiran,puas fikir2...xjugak jumpa jawapan...soalan je yang banyak...i wonder why it happened..no specific reasons....hmmm..sigh...
bila ingat2 balik,semua saat susah i share ngan dia n dia sangat2 memahami,then why when good things happened,she kind of dissappeared...bukankah kejayaan tu patut dikongsi bersama?i anta sms no reply..kenapa relationship perlu end up camni...

ingat dulu pun i ada kawan yang i rindu sangat2...semuanya akibat salah faham...kitorang sebaya n sangat love each other...tapi sebab seseorang yang bermulut 'puaka'.Relationship kitorang end up camtu je,tanpa nak dengar explanation dari i pun...n i decide untuk buang diorang jauh2 dari kehidupan i...hmmm...xpayah ada kawan camtu pun xpelah...

hmmm kawan…satu perkataan yang sangat subjektif bagi…selama berpuluh tahun hidup ni,macam2 jenis orang yang I jumpa…ada yang memang true friend n ada jugak yang acah2 nak jadi kawan tapi at the end mengutuk kita kat belakang…frankly speaking,tu bukan kawan tapi senang kita panggil dia gunting dalam lipatan je ataupun nak ringkas sket lagi kita paggil dia talam dua muka or 2-faced..


Ntahla kadang2 bila bersikap baik,pun akan ada orang yang akan ambil kesempatan...i'm not saying that i'm perfect but i really2 respect relationship...i tau etika2 bersahabat...i will not talking shit behind my friend's back n jauh skali untuk menjadi batu api..jujur,ikhlas,respect each other sume penting dalam relationship...kecualilah orang2yang terang2 buat salah ngan i,memangla i hangin...

Sangat tertarik dengan beberapa quote ni...

- "The best relationship are about completing each other not competing each other..."
- "Friendship doesn't need need daily conversation,doesn't always need togetherness.As long as the relationship lives in the heart..."
 "A true friend is someone that lets you go when you need to find yourself, but loves you enough to come back once you have"


2 comments:

Noor Aznida Muhammad said...

siapakah orang itu????

azlina_muhammad said...

a friend actually...tapi entahla....huuu....cara terbaik buat bodo jelah kan....if dia appreciate n ingat,dia akan kembali.....hmmm....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...