CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Friday, 24 June 2011

A Day....

Assalamualaikum...

~ Bangun pagi mood agak kurang elok sket...y?sebab my hubby still outstation....huhu...katanya nak balik malam tadi tapi xjadi kut,terjaga je da pagi tengok dia xbalik pun....huuuu...trus kol n tanya...then dia kata tpaksa stay lagi sehari n hari ni balik...merajuk gakla ngan dia kejap....kuikui....

Hidup ni memang perlukan pengorbanan,kalau asyik nak ok je memang x ke mana...ni ok la time i xde buat apa...tapi kalau i pon nanti start my own bisnes...mesti masing2 bz kan....own bisnes?????yup is planning something untuk isi masa lapang n tambah pendapatan.....will see...hehe....:D

Tapi the best part is Adam skarang dah pandai pujuk.....hehe...dulu masa couple2 x,ego je manjang...salah i,salah i la...salah dia pun i yang salah...but now i'm feeling grateful coz banyak perangai dia yang berubah,makin sweet n romantik gitu....hehehhe...maybe tu la ganjaran sabar selama bertahun-tahun couple ngan dia kan...Alhamdulillah...

camnila muka masam kalo merajuk ngan adam...hukhuk...

Then dengar PON PON orang hon,tengok2 abang pos laju,apalagi siap2 bagi elok sket n  tengok,haieeeee da xde...kejap betul tunggunye....laaa bukan nak kol ke.....terpaksala den p ambik kat glenmarie sana...sokla jawabnya...actually excited sebab tu accecories from MyKillingUgly...i beli kat facebook...saje nak tengok samada kualiti dia ok ke x sebab cantik n murah...kalau puashati,i akan beli lagi n lagi...hehheheh....

Sekarang ni pon tengah ambil mood nak masak...kalau duk sorang camnilah,memang xpk makan i nih....slalu je skip makan siang....pastu bila orang cakap kurus,mule risau.....hukhuk.....menu for today sup daging,telur dadar,cendawan cili padi n kangkung belacan....:)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...