CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Saturday, 25 June 2011

"MyKillingUgly" Accecories:)

Assalamualaikum..

~ Plan hari ni nak pegi ambik my accecories kat Pos Laju Glenmarie,tapi ada gak malas2nye bila tengok cuaca sket punya panas kat luar tapi excited nak tengok accecories tu...hmmmm....how?my hubby pun da kuar n kat dalam fikiran ni pun ada nak ke Tesco beli bahan mentah sket...

So dalam kul 5 camtu cuaca pun da suram n ok,i message my hubby mintak direction ke Pos Laju.n then dengan rushing-nya bersiap sebab Pos Laju tu tutup pukul 6pm....hihi...my hubby kol pun terpaksa ignore dulu takot xsempat...haha...so pastu i call dia balik n gtau nanti da sampai area Glenmarie baru kol dia...hehe...


Tanpa2 disangka2 ibarat bulan jatuh ke riba,or seperti kera mendapat bunga...nampakla lori Pos Laju depan i...so apalagi I FOLLOW je le....hehe..sempat lagi i snap pic kannnn....kuikui...Alhamdulillah mudah sket urusan...:)


haa da ambik...da excited sangat xsempat sampai umah bukak...hehe...actually kenapa excited sebab off coursela kerana ianya adalah accecories yang memang perempuan suka kan...lagi2 skang nih i suka ber-accecories...dulu cam kureng sket...kuikui..

Sesetengah orang suka beli kat kedai,tapi bagi i yang jarang g window shopping kat shopping complex ni,so i usha2 la kat FB je...then i jumpa satu online accecories yang bagi i sangat menarik,n owner nye plak gf kawan hubby i....namanya "MyKillingUgly"(nama ownernya Alun)...accecoriesnye sangat cantik n harganya sangat reasonable...kenapa i cakap reasonable sebab i penah jumpa lebih kurang macam ni tapi mahal especially kalau dalam pasaraya kan...so watpe buang duit beli yang kunun2 dalam butik tapi kualiti sama...kalau nak mahal,beli yang mahal terus cam juicy couture ke,guess ke....:)

Cantik dan sangat puashati....thanks alun:D

Accecories camni pun jarang i beli,actually bila sangat berkenan baru beli.Cam 1st batch long neck yang Alun upload,i xsempat beli...tengok2 je da habis jual yang lawa2...punyala macam goreng pisang panas...hihi...

and kat Tesco tadi sempatla i beli majalah Cosmopolitan baru yang memang xpernah miss every month...magazine ni best sebab infonye ringkas tapi padat....hehe...


Kuih nila selalu i beli kalau g Tesco,tengah panas2 tu yang sedap makan...lagila Mr.Hubby xde,i malasla nak masak so makan jelah pape yang terlintas di benak fikiran ini...chewahhh...hehe....

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...