CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Thursday, 23 June 2011

USHER in da House!!!!....

Assalamualaikum..

A longgggggg night coz my baby bushuk masham xde...huhu...selalunya kalau dia xde alamatnya kol 5 or 6am i baru bleh tido...ntahla kalau dari awal berguling pun mesti xle tido,n kalau dapat tidur pun mesti nanti terjaga...alang2 baik ngantuk gila2 then baru tidur...hihih...

I ni satu malam kene tinggal da macam apa je tapi my sis yang husband dia keje offshore,selalu berminggu gak kene tinggal...cool je...(erm xcool sangat jugak sbab dia agak romantis orangnya,rindu-rinduan gitu....kekekeke)

Kete ada tapi malasnye nak kua,i ni jenis suka lepak umah..ntah kadang orang cakap boring tapi i okey je...banyak je benda leh buat...baca novel ke,layan dvd ke,kemas umah ke,surf tenet ke,i okeyy je cuma adala jugak masa2nye rasa bosan nak lepak luar...hehehehe....

So di malam yang sunyi sepi ni dengan bertemankan my miow kat sebelah yang tengah tidur ni la i layan lagu Usher berkali2.heheheh...dengar skali je trus suka n mostly lagu dia sume best2....i likeeeee:D...n dia encemla...gigi makk aihhh putisnyeee.....my hubby pon faham i addicted ngan lagu ni,masuk kete je lagu ni yang i pasang berkali2...lagila sound system kete sangat best,layan kuat2 la....kuikui....

so marila kita nyanyi sama2...and 1 and 2 and 3.....


Usher-More


Watch me as I dance in up the spotlight-
Listen to all the people screaming I'm all... more,
Cos I create the feeling that keep em coming back,
Yeah, I create the feeling that keep em coming back,
So captivating when I get it on the floor.

Know y'all bin patiently waiting, I know you need me, I can feel it,
I'm a beast, I'm an animal, I'm that luster in the mirror,
The headliner, finisher, I'm the closer, winner.
That's when under pressure with seconds left I show up.

[CHORUS x2]
If you really want more, scream it out louder,
Get it on the floor, bring out the fire,
And light it up, take it up higher,
Gotta push it to the limit, give it more.

Get out both your hands, I'm in the zone, s'aite
But I'm in the area, if you more (and) more,
Cos I can't wait to feel it.
I go hard, can't stop,
But if I stop then just know that imma bring it back,
Never quittin' don't believe in that.

Know y'all bin patiently waiting, I know you need me, I can feel it,
I'm a beast, I'm an animal, I'm that luster in the mirror,
The headliner, finisher, I'm the closer, winner.
That's when under pressure with seconds left I show up.

[CHORUS x2]
If you really want more, scream it out louder,
Get it on the floor, bring out the fire,
And light it up, take it up higher,
Gotta push it to the limit, give it more.

[VOCAL SEGMENT]

[CHORUS X 2]
If you really want more, scream it out louder,
Get it on the floor, bring out the fire,
And light it up, take it up higher,
Gotta push it to the limit, give it more.

[VOCAL SEGMENT]

Gotta push it to the limit, give it more.



P/s:I tujukan lagu ni untuk my hubby yang sentiasa bersemangat n jadi sumber inspirasi untuk i(ni yg buat rindu nih,huk3)....lov u syg n miss u....huuuu:(






0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...