CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Friday, 10 June 2011

1st' anniversary Comingggg....;D

Assalamualaikum:)

~ Actually xsabar sangat nak tunggu this wekend,...u know y?(ermm cuba teka....;D)...yelah yelah i bagitau...actually this wekend on 12th June my 1st anniversary ngan adam.Pejam celik lgi brapa hari lagi nak cukup setahun...n i'm very2 excited!!!ingat nak kua dating,jejalan,mkn2,watch movie,ermm...tapi risau jugak takut apa yang di plan xjadi coz wekend ni banyak betul program.sume program penting2.hurmmm hopefully sempatla menyelit2...kui3..
 Kalau tahun lepas waktu2 camni memang bz giler dah,yela mana nak fikir souvenir da siap ke,facial massage da buat ke,baju dah fit betul2 ke,inai dah pakai ke belum ke,ish2 macam2 lah,excited ada..xsangka pon ada,bersyukur pun ada...yelah 7 years couple satu jangka masa yang sangat2 lama kan...n bila da lama,off coursela banyak dugaan dan mencabar...haha...tapi alhamdulillah at last berakhir ke jinjang pelamin jugak kami yee...hehe...

                 ha nila kenangan terindah pada tahun lepas...hehe...(ok sket je dah...haha)

            Ala nak imbas lagi ke?yelah imbasla sket lagi...haha...nilah posing tahun lepas...

 Bila dah kahwin ni actually satu tanggungjawab yang besar..yela nama pun perkongsian dua jiwa kan...so kalau dulu nak buat pape diri sendiri je yang decide tapi sekarang dah kene tanya pendapat encik hubby kan..even nak masak pun kene di ambil kira..haha...yela xkan nak ikut sedap tekak kita je..kalau selera sama xpe,nasib baik case i ngan adam..kitorang ni sama citarasa,semestinya nasi dan lauk pauk..hi3..xpernah lagila so far masakkan western untuk dia sebab memang xpandai pun..kahkah..kedai masakkan je...sesekali jugak,elokla di tanya apa menu kegemaran dia ke apa ke...so camtulah concern sket namanya...:)
 Adam seorang yang bertanggungjawab,simple,cool and fokus pada apa yang dia nak.so senang je hidup ngan dia xde masalah la..apa yang penting!faham kerja dia...hihi...i love u so much my hubby baby...mmmuahhhh!!lagu SEDETIK LEBIH(kalau hayati betul2 lirik nih boleh nanges...sob sob) ni betul2 memberi makna yang mendalam kat diri ini.hopefully kami akan kekal sampai ke akhir hayat dan tabah melalui hari2 yang mendatang...bersama-sama mencapai cita-cita dan kehidupan yang diidamkan...amin..hidup ni xlari daripada dugaan and cabaran so hopefully kami kuat untuk laluinya bsama2...

Sedetik Lebih

Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu
Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu
Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa
Kasihku…ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya
Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu
Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu
                                                                                             
                                                                                               by:Anuar Zain




0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...