CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Special Day"D

Daisypath Anniversary tickers

Happy Old Day..

Daisypath Happy Birthday tickers

I belong to you...:*

i belong to you Pictures, Images and Photos

Thursday, 16 June 2011

1st Anniversary's Suprise and Wedding...

Assalamulaikum..


Hurmm actually a bit sad because apa yang di plan(kua makan2 n tengok wayang) untuk anniversary xjadi but suprise lain plak yang datang...ye ar sbab my friend pun dah bagi suggestion tempat mana yang best kan....hmmm actually 3,4 days before anniversary my hubby dah asyik tanya....minat Subaru x?ok x subaru?subaru n B dot dot mana ok?off coursela i minat B tu kan....puasla dia duk tunjuk2 gambar Subaru la...i xsuka bentuk dia tapi i sukeeeeeeeee kelajuan dia....lagi2 kalau my hubby yang bawak n i feel safe...:)

So on 11th June malam,we all ada homeparty,tema "Topeng".Menarik tema tu tapi satu hal pulak nak cari topeng kan....hahhaa...last2 hubby kata xsempat nak cari coz dia nak bawak i g somewhere...pakai jelah topeng airsoft dia nanti...haha..xpelah ok jelah...janji bertopeng..kuikui...

Petang tu rupanya Adam nak angkat subaru...off coursela im happy because tu adalah salah satu kete impian dia sejak dulu n dia xhabis2 tanya pendapat i,bukan main redah beli je kan...memang dia adore sejak zaman2 dia main kete dulu lagi...kalau nampak orang pakai subaru,dia mesti cakap..."wow maskulin nye kete.." now dia dah pakai and im happy for him...for me,he deserved it sebab kalau tengok dia kerja,kadang2 makan minum pun tak sempat nak fikir,tidur ke mana,penat xyah ckapla...tapi tula bukan senang nak kejar impian kan....Proud of u sayang...:D

okeyy sket2 dah....maskulin kan???

On 12th June(anniversary kitorang)...banyak betul program sampai xtahu nak g mana dulu...(plan nak makan n tengok wayang memang dah xde dalam fikiran nih).Then 1st program nak ke Sunway Lagoon ngan kawan2 time belajar,dah sampai sana...masing2 sume tengah happy mandi manda and memang xangkat hp la kan.......hahahaha...kalau kitorang kat dalam pun kitorang camtu...kuikui...so ada 2 kenduri nak attend,kitorang pun g la knduri...salin baju pun kat petronas...haha...

1st kenduri adik ipar my friend(Pna).Nasib baik familiar kat kawasan Taman Sri Muda tu.Almaklumlah dulu belajar driving kat situ...yang 3 kali failed ujian bukit n parking...haha...sampai dah fobia dah,lagi fobia daripada nak exam(masa tu blajar kat uitm,hihi)tapi memang kene buat jugakla,kalau x xdela lesen...kuikui.....alhamdulillah lepas jugakk....Lauk kendurinya memang terbaikkk n yang best ada rojakkkkk buahhhhhh,...my feveret....sedap plak tuhhh(alamak terliur plak..xle cite lebey2..huhu)

Me and Pna...memang lama sangat xjumpa..rasanya dah 3tahun kut sbab last jumpa anak dia baby lagi skang da encemmm....

After that,we all terus ke wedd yang kedua...kat Cheras...Majlis Puteh n Diana.Perut da kenyang tapi sampai makan gak lagi...haha...tapi kt umah Pna makan nasi beriyani,kat sini makan nasi putih laks...kui3...


ha adam plak da jadi hantu karaoke,dlu ada gak sifat malu2 kucing,skang da xde dah...main harung jee.....hahahaha....

with friends...

Hubby said xpela,t free kita g makan2 n tengok wayang key....xkisah xsambut on that day pun janji kita tau tu hari yang istimewa untuk kita kan....yup yippie betul betul betul....i love u sayang,forever n ever.....mmmmmuahhhhhh:*

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...